«Вже взялися за плетіння 15-ої маскувальної сітки». Козятинчан закликають до доброї справи

«Вже взялися за плетіння 15-ої маскувальної сітки». Козятинчан закликають до доброї справи
  • Днями керівник благодійної організації «ДОМ» Тетяна Яковлєва прозвітувала про тринадцяту сплетену маскувальну сітку для наших військових.
  • А вже через кілька днів і про чотирнадцяту і про п'ятнадцяту

БО "Козятинське районне громадське товариство батьків інвалідів ДОМ" продовжує активно працювати, зорганізовуючи навколо себе небайдужих козятинців — аби полегшити службу воїнам і пришвидшити бажану перемогу.

За її словами, плели сітки Людмила Попович з подругами, Людмила Зінкевич, ДОМівці і ті чудові люди, які вирішили витратити свій час із користю, допомагаючи воїнам в тилу і подумки захищаючи кожного. Сітки, запевняє, «легкі і класні». І закликає всіх небайдужих долучатися до спільної справи, бо на цьому не мають наміру зупинятися. І вже взялися за плетіння 15-ї.

Відео дня

— Коли спостерігаєш за плетінням сітки, здається, що це, як мантра, кожна з учасниць зосереджена на виконанні важливої дії. Ведуться розмови про наболіле, про віру в наших золотих хлопців, про турботу за них. Це такий тихий, на перший погляд, непомітний патріотизм. Але кожного разу прийти, покинувши домашні справи, плести сітку, коли спина стає колом, болять плечі і руки. Ось воно справжнє чудо - наші жінки і дівчата.

Сітка готова до виконання своїх функцій. Якнайшвидше наблизити день перемоги — це спільне бажання усіх українців, впевнена Тетяна, і для цього кожен має робити свій вклад.

Читайте також:

«Мішок основи скінчився. По факту - вийшло 26 маскувальних сіток»

Для наших захисників вже зібрали більше 100 тисяч гривень

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up