Я читав та плакав

Я читав та плакав

Плач — одна з фізіологічних реакцій людини, що супроводжує стрес. Як правило, виникає при сильному страху, болю, смутку, жалю, злості чи радості.

 

Фотографія

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (7)
  • Марта Іванова

    Ми повині толерантними бути до всіх націй.всіх поважати і приймати гостино на своїй землі.ну і ! А нас не повині поважати на нашій землі?чому пани єврейської національності,керують тут і не будують тут гідну державу як ізраїль?вони у нас в країні поводяться як хазяї,які добре дбають про свою землю і народ?ми для них брати?та ні ми для них раби і при чому на своїй же землі.ізраїль вони побудували ,щоб довести до ручки і Україну,і втекти туди,куди можна тільки євреям?

    Анонім reply Марта Іванова

    Будувати державу потрібно самим, а не скиглити, що хтось не так будує для вас. Якщо до вас вдерлись до хати волоцюги, то не жалійтесь, що вони, волоцюги, не так себе поводять. Жалійтесь на себе, що не можете себе захистить. І мені, персонально, байдуже якої національності ті волоцюги є.
  • Влад Лісовий

    Як убивали "Градобанк"

    Українська трагедія у трьох діях  Або як нищили зі старту український  бізнес за національною ознакою

    https://www.pravda.com.ua/news/2000/10/31/2981268/

  • Анонім

    Пане Лісовий, ось у цьому і полягає  ваша фундаментальна помилка у  розумінні України, як держави. Нажаль, таких як ви багато.  Ви просто нехтуєте, або закриваєте очі на історико-географічні умови створення різних соціально-політичних обєднаннь (держав). Ізраїль був створений зовсім нещодавно саме як  проект для євреїв (і тут піди ще розберись, хто вони такі є - чи по вірі, чи по  матері, а всі такі різні та з різних боків світу). Цей проект перебуває у постійному конфліктному полі, як зовнішньому так і у внутрішньому, і зовсім не є очевидним його виживання без великої підтримки діаспори та США. Творення держави під одну національність у сьогоднішньому світі  неможливо при таких темпах глобалізації. США були створені без будь якого урахування національності, і є на сьогодні найбільш успішним  державним проектом. Вибачте, пан Лісовий, але ваші погляди, і таких як ви, на державу Україна у цьому сенсі, це не просто далеке минуле, але і сьогоднішня небезпека. Саме на цьому грає кремль, і саме це дало можливість розгорітись проблемам Криму, Донбасу та півдня України. Думайте. Сьогоднішні межі держави Україна включають території, які віками були населені  різними народами. Я виріс в козятинському дворі, де зі мною, українцем, були поляки, євреї, росіяни, чех.  Україна має бути комфортною домівкою для любої національності та релігії. Треба займатись освітою та комфортом для людей, а не ділити їх по різним групам.

    Влад Лісовий reply Анонім

    А голодомор куда діти.А вся владі сьогодні має цілком національну ознаку  підконтролем Ізраілю або Росії.Української не існує взагалі.

     Печально етнос Українця знищується.Зачищається простір Україна.

    Анонім reply Влад Лісовий

    Як ви повязуєте  Голодомор та Ізраїль? Голодомор - злочин комуністичного РЕЖИМУ 1932-33 років проти українців, як соціальної групи спротиву. Ізраїль виник у 1948 р.

    Сучасні держави не будуються на етнічному грунті. Етнос включає також єдність біологічного матеріалу. Українець - це більше соціально-територіальне визначення. Я би готовий проплатити вам, Лісовий, вартість проведення вашого ДНК аналізу. Впевнений, вас би здивувало розмаїття вашого біологічного матеріалу.

    Влад Лісовий reply Влад Лісовий

    Ворог в твоїй світлині

    Посилання на джерело: https://kazatin.com/Vid-Chytachiv/vorog-v-tvoyiy-svitlini-10691335.html

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
14:00 Як сортувати пластик правильно — розповідає експертка 13:08 З Меморіального комплексу у Козятині викрали поминальну лампадку. Злодія впіймали 12:00 Постраждали всі блоки на Ладижинській ТЕС: повідомили наслідки ракетної атаки 22 березня 11:10 Сьогодні в області через сильний вітер підвищений рівень небезпеки. Буде сухо та сонячно Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 10:15 Не вистачає кілька тисяч гривень на комплекти одягу-трансформера для поранених photo_camera 09:08 Глуховецький ліс повертають у власність Вінницької обласної Ради 08:37 «Тарифи в дію ще не ввели. Та розрахунок поданий на затвердження в ЖКГ» 19:04 Поділилися фото, як на території Козятинського ліцею №7 наводили лад photo_camera 18:19 Запідозрив гостя у крадіжці свійської тварини і штрикнув йому ножем в плече та груди 17:26 Вибухонебезпечно: у Панасівці знайшли артилерійський снаряд 15:14 Вибираємо кросівки для щоденного носіння: на що треба зважати (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up