Збирають гроші на санітарне авто для Олександра з Куманівки. Долучайтесь

Збирають гроші на санітарне авто для Олександра з Куманівки. Долучайтесь
  • Допомога в тилу. В одній із найгарячіших точок, під Бахмутом, служать наші хлопці з Козятинщини. Саме там, на передовій, знаходиться і наш земляк з Куманівки Олександр Малішевський.
  • Він виконує обов’язки медика. Захисник звернувся за допомогою до волонтерів — їхній санітарний автомобіль розбило під час ворожого обстрілу. Вкрай необхідний новий.

Козятинці, спільно з волонтерами, серед яких Сергій Сиваківський, організували терміновий збір для придбання транспорту, який буде рятувати життя, аби якнайшвидше зібрати кошти.

— Наші земляки через знайомих вже підібрали та придбали в Польщі гарний варіант, мікроавтобус Volkswagen четвертого покоління, — розповідає Сергій Сиваківський. — Потрібно розрахуватись за авто, пригон та оформлення. Все разом 2,5 тисячі доларів. Ініціатори збору вже зібрали власними силами 1 200. Дуже гарний результат, це майже половина потреби. Мало того, вони дістали пару медичних нош та інше необхідне. Давайте всі разом допоможемо їм зібрати решту.

Відео дня

Підібране на передову санітарне авто дуже практичне, містке, воно врятує чимало життів.

— Зібрані кошти будуть передані Юрію Кирію. Ми, так як і минулого нашого збору, публічно відзвітуємо про прибуття в Козятин, ремонт та відправку, — говорить Сергій..

Що важливо, працівники СТО, яке розташоване по вулиці Суворова, безкоштовно виконають потрібний ремонт і авто негайно поїде на передову. Там його дуже чекають.

— Вірю, що з Божою поміччю та вашими внесками ми зберемо потрібні кошти, — звертається Сергій.

Станом на 30 травня, вже зібрали трохи більше 16 тисяч гривень. Ці гроші прийшли на картки Сергія Сиваківського. Плюс 1,200 доларів від ініціаторів збору. Залишилось небагато, приблизно 800 доларів. Друзі, давайте долучимось до допомоги. Важлива кожна гривня. Разом до перемоги.

Реквізити Сергія Сиваківского:

Приватбанк 5168 7451 0016 6906

Монобанк 5375 4141 2137 5074

Читайте також

На сушарки назбирали. Тепер потрібні руки для плетіння основи під маскувальні сітки

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Сергій Сиваківський

    Дякую!

keyboard_arrow_up