Звільняючи українську землю від окупантів загинув 25-річний військовий Дмитро Горофянюк

Звільняючи українську землю від окупантів загинув 25-річний військовий Дмитро Горофянюк
  • На Херсонщині 23 березня 2023 року загинув житель села Пузирки, боєць Дмитро Горофянюк. Герою було лише 25 років.

Сумну звістку повідомила Галина Корниюк.

«Війна…Клята війна більше року ходить поруч зі смертю, смутком, невимовним болем. Цей пекучий біль торкнувся ще однієї родини нашої громади, навіки забравши найдорожчу серцю людину…Йому навіки 25… Як же боляче усвідомлювати, що так рано обірвалося молоде життя!!! Скільки доброго і світлого у нього могло бути ще попереду, однак зла доля розпорядилася по-іншому: наш Діма поповнив лави Небесного війська», — цитуємо повідомлення.

Дмитро народився 20.07.1997 року в с. Пузирки, в дружній багатодітній сім‘ї. Після закінчення в 2014 році Гуровецької загальноосвітньої школи вступив до Житомирського аграрного університету і здобув професію агронома. Кілька років підвищував свій професійний рівень, працюючи за кордоном.

Відео дня

— Діма понад усе любив рідну землю та свою родину, тому не міг залишатися осторонь, знаючи, що на його мирну державу зазіхає лютий ворог, — розповіла Галина. — Початок повномасштабного вторгнення росії в Україну зустрів з палючим гнівом у серці, одразу вступивши в ряди добровільної місцевої тероборони. Однак глибокий патріотизм та непримиренна лють до ворога не давали спокою ні вдень, ні вночі, і він вирушив добровольцем до військкомату. Згодом, уклавши контракт із ЗСУ, з липня 2022 року виконував бойові завдання у складі 59-ої бригади в/ч 1619. Діма говорив, що нічого більше не цінує, крім України та своєї родини. Він у житті ніколи не шукав легких шляхів та впевнено йшов уперед, мріяв …І раптом життя зупинилось…Україна втратила свого Героя, Вітчизна — незламного захисника, батьки — найкращого сина, сестрички — ніжного і люблячого брата, друзі — надійного побратима, пузирківчани — свого мужнього земляка.

Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким Героя! Вічна пам'ять!

 

Читайте також:

Ворог випустив 81 ракету, серед них — 6 надзвукових «Кинжалів». Відомо, скільки збили ППО і де є влучання

 Чотири повітряні масштабні тривоги за день: розповіли причини та попередили про ракетні удари

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (18)
  • Людмила Приходько

    Вічна пам'ять Герою....
  • Марина Волынец

    Вічна память герою
  • Ірина Слободяник

    Світла пам'ять Герою. Низький уклін рідним
  • юрий вязовченко

    Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким Героя! Вічна пам'ять!

keyboard_arrow_up