Били молотком по носі. Намагалися відбити праве плече

Незважаючи на лють і ненависть, він не кричав. Поліція справу не порушила. Швидка від надання медичної допомоги відмовилися. Чому так сталось? Спробуємо розібратися.

Посіяне нами зерно правди почало давати свої плоди. Приємно, що за характером тілесних ушкоджень можливо висунути як передбачення, що це побиття вчинили підлітки. А мотив безумовно був не хуліганський, а політичний. Ненависть і зневага до російської раши у всій красі.

Мова йде про пам’ятник Пушкіну в парку міста Козятина. Чому українці проявили лють і ненависть до Пушкіна? Та робити це вони повинні регулярно. Адже історично він проявив зневагу до нашого національного героя гетьмана Івана Мазепи, якого він не знав особисто, ніколи не спілкувався. Взявши мзду з царської казни, він прописав гетьмана, як зрадника і поставив за провину українській нації зраду царським інтересам і імперії, що сприяло окріпаченню української нації. Нарік нас меншовартісними перед російською імперією.

Саме цей відголосок став однією складовою окупації Криму та російько-української війни, що почалась у 2014 році і продовжується понині. Хочеться вірити, що депутатський корпус міста в найближчі дні розгляне питання про демонтаж істукана- Пушкіна, як це зробили з ворогом українців істуканами-Ленінами. Принаймні, щоб не стати об’єктами для рашинських каналів.

Коментарі (8)
  • Den Gol

    Дегенерати...Ті хто сіють і ті хто цей бур'ян пожинають. Леніна завали і...?. Все? Щось толкове зробили? Пушкіна завалите . І що? Що???. Тільки Бла-бла-бла.
  • Влад Лісовий

    https://day.kyiv.ua/uk/article/istoriya-i-ya/pushkin-yak-mifotvorec

    Пушкін як міфотворець

    Поема Олександра Пушкіна «Полтава»: текст і контекст
  • Влад Лісовий

    90 процентів памятників цьому ворогу Української нації стоять в Україні.Більше чим в московській імперії вдесятки сотні разів.
  • Aleksandr Sigl

    Яка ж ідіотська твоя стаття (Влад Лісовий)...Аргументи як у хлопчика -школярика, якого обідили старшокласники. Коли нема  людині більше що робити,то шукає вона собі пригод на свою,вибачте ж....Пушкін йому не вгодив чимось,не тобі сірому його судити, Пушкін-поет з великої літери,світова величина,пам"ятники йому стоять в багатьох країнах світу,твори його переведені на багато мов,нас не буде на цьому світі,а його будуть шанувати люди,читати казки дітям і т.д. Моя порада тобі, горе ти журналіст,займись якоюсь нормальною справою, хочеш поставити пам"ятник Шевченко-то постав на новому місті,а не "замісто" Пушкіна чи ще когось і не шукай навкруги ворогів,ворог сидить в тобі самому. І ще одна порада, краще зовсім не пиши статті в газетах,явно це не твоє,думаю Бог не обділив тебе талантами ,та це ну зовсім не твоя справа,не марай бумагу...

    Влад Лісовий reply Aleksandr Sigl

    «Пушкін завжди досадував, що Байрон узявся за Мазепу і не доробив», — писав Петро В’яземський3. Виходить, серед творчих стимулів було бажання «доробити» за Байрона, вийти за рамки романтичної концепції образу

    Влад Лісовий reply Aleksandr Sigl

    Байрон якого копіював Пушкін не більше і не менше.Обсирав до речі Пушкін свого кумира Байрона що той неправильно описав Мазепу.Взяв в казні імперії гроші щоб обісрати Мазепу.А щоб залізобетонно дали гроші царю здав в аренду на блядство свою дружину.Це історичний факт.

    Aleksandr Sigl reply Влад Лісовий

    Ще раз відповім на статтю про Пушкіна. Намагання копирсатися в "грязном белье", тобто в особовому житті людини-не робить нікому честі.Яка кому різниця ,хто там кого копіював чи ще щось там робив,по факту Пушкін - це геніальний поет,признаний в усьому світі, переведені його поезіі на практично усі мови світу, а ви тут пишете демагогію про Мазепу ,Байрона. Це його особиста справа була, писати те шо він вважає за потрібне.... Ви ж теж пишете в своїх статтях шо в голову зайде, зайде в голову завтра якась "струя" -напишете щось про Шевченка наприклад (якщо постаратися багато чого можна і про нього накопати кримінального),бумага все ж стерпить....А смисл в тому є,що пишете? Задумайтесь до чого призиваєте. Гітлер свою кар"єру теж розпочинав з винищення йому  (неугодних пам"ятників,спалював книжки не таких поетів та письменників-ну і чим все закінчилося?  Гітлер-капутен,а поетів і письменників люди читають і пам"ятники їм ставлять,так шо не займайтеся  фігнею-не пишіть глупих статей.

    Влад Лісовий reply Влад Лісовий

    Є опера про Мазепу.Іще є П'ять основних рівноцінних творів най титулованих світом письменників поєтів що описали Мазепу і описали трагізм його долі і народу за національною ознакою Українець.Де тільки Пушкін з жовчною ненавістю до Українців обгадив принизливо нашого національного героя

За кермування у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння тепер накладуть штраф у розмірі від 17 тис. грн...

Я пережив шок навіть в тих місцях, в яких не сподівався. Перебуваючи у відрядженнях в різних країнах шенген-зони, дякуючи...

Сьогодні є всі підстави вважати Марківці Козятинського району селом, де страждають діти. Ще не завершилась судовим вироком...

У спецпідрозділу «морські котики» американських ВМС є одна спеціальна вправа – потрібно 5 хвилин протриматися...

Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
14:30 Жовтий дощ дістався Козятина. Фото-відео play_circle_filled photo_camera 14:12 Першими робитимуть вулиці з найбільшими ямами: у Козятині стартує сезонний ремонт доріг 13:04 Дефіцит в енергосистемі: на Вінниччині вводять графіки обмеження потужностей для підприємств 12:18 «Не вистачає грошей, щоб покупцям решту давати» Від читача 13:44 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 11:33 Латки на Куликівського скоро доведеться латати 10:00 У Безіменному відкриють меморіальну дошку на честь Героя Вадима Янчука 09:09 Збирають підписи аби присвоїти звання Героя України (посмертно) солдату-навіднику Анатолію Федорцю 08:08 «Дикі кабани» вибороли «бронзу» у районному етапі зі спортивного орієнтування photo_camera 19:16 Військові, які розстріляли поліцейських на Вінниччині, перевозили 100 гранат та 25 тисяч патронів play_circle_filled 17:25 Під час бою отримав поранення несумісне з життям: минає рік, як загинув Герой Владислав Сохинчук 15:35 «Нехай наші «пташки» допоможуть ефективніше нищити ворога на Донецькому напрямку»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up