Чому вибухають склади боєприпасів

Коли громада живе окремо, а силовики самі по собі, то катастрофи, подібні Калинівській, спричинять руйнацію України та її окупацію Росією.

Жодних сумнівів немає, що це диверсія. Спрацювали російські плани дестабілізації ситуації в Україні, автор яких професійний чекіст Путін.

Ситуація така, що, якщо ти називаєш і визнаєш себе українцем, то ти солдат по волі або з примусу маєш бути ним. Потенціал українства як нації, на жаль, загнаний владою в глухий кут. Тисячі добровольців хочуть і можуть боронити Україну, але їх потенціал не використовується. Навпаки, їх намагаються дискримінувати. Позбавити волі, запроторивши під надумане слідство. А то і в тюрму.

Ті, що служать, проявляють інертність, непрофесіоналізм, їх діяльність (особливо вищого керівництва) є ворожою. Більшість склала свою успішну кар’єру і нині при владі за протекцією ФСБ Росії. Тому працюють на ворога. Зрозуміло, якщо силові структури, такі як поліція, СБУ, Нацгвардія та інші купаються в своїх проблемах, то не мають авторитету у населення. Не мають його підтримки, вони навіть закуті в надлаштунки і не боєздатні.

Ось чому горять склади. Оточують в Іловайську. Або перебувають у терористів у полоні. Вдумайтеся, на території України! І навіть такі дії Кабінету міністрів України, як виділення 100 мільйонів гривень на ліквідацію наслідків у Калинівці, нічого не вирішують. Бо ці сто мільйонів будуть освоювати люди, які організували прямими діями або бездіяльністю техногенну катастрофу.

Чого тільки вартий пафосний популістський заклик ворожою російською мовою головного чиновника України “чтоб никто не остался наедине с этой бедой” та що українці повинні бути, “как никогда едиными”?

Я не розумію, як я, українка, об’єднаюсь з тим, хто спілкується ворожою мовою і заспокоює людей виділенням 100 мільйонів гривень, які сам і буде освоювати… Усе, як у казці про лисичку і вовка “Битий не битого везе”.

Коментарі (0)

Хлопці горіли, рили, палили, пили чай з побратимом, якого ранком відправляли додому 200-тим грузом. У них є колеги по зброї,...

Якщо ти мешкаєш поряд з пожежною частиною, це не значить, що тобі не потрібен вогнегасник. Хто б сперечався. А от коли йдеться...

14 жовтня православні християни святкують День Покрови Пресвятої Богородиці. У народі говорять: «Покрова накриває...

Учора на Козятинщині відбулося урочисте закладання першої сваї фундаменту під будівництво елеватора. Місцем події стало село...

Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
20:50 Чи змінювалася радіоактивність повітря, коли йшов «жовтий» дощ? 19:25 Смертельна ДТП у Нападівці: під колесами ГАЗу загинув 58-річний чоловік 17:15 Козятинчан запрошують на турнір дружин юних рятувальників-пожежних 15:23 Що вирішив Верховний суд у справі з ремонтом на Куликівського Від читача 16:59 Проект з кібербезпеки BRAMA запустили в Україні 15:16 Козятинська ЦРЛ отримала від МОЗ нові генератори 14:28 У Козятині визначили переможців І етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» photo_camera 13:09 Минає два роки, як ворожа ракета вбила козятинського залізничника В'ячеслава Франчука 10:28 Синоптики попереджають про грозу 09:35 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 08:12 Сьогодні може бути гучно — підриватимуть кар'єр 06:17 У гімназії № 9 пам’ятають загиблих воїнів і дякують живим
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up