Чому я доглядаю свою матір

Гідність та свобода свого існування  — мірило життя. За них треба боротись до останньої краплі крові. Саме так почуває себе мати, що з ризиком для життя нас народила. Воля до виконання місії народити дає матері право давати накази. Народивши, мати нас не зрадила. Але чому ж народжений зраджує матір, боязливо і підло кидаючи її на старість? Це сорoм, якого ніколи не можна змити. Ця отрута спрацює на потомстві зрадників. Так само паралізує на старість. Сплюндрує силу майбутніх поколінь.

Перед мамою честь втрачають лише один раз. Але це втрата цілої родини.

Від гнилого дерева добробуту не чекай. Запевняю, від труднощів і незради матері відродиться зародок життя, з якого виросте нова сильна родина.

Від народження ми мусимо знати силу правди. А правда така — тебе мати народила з вірою в твою свободу і гідність перед нею, що і є мірилом життя.

Щоб людина жила, почуваючись щасливою серед своїх дітей та онуків, не переймаючись тривогами та страхами.

Тривоги нинішніх днів скріплює мою родину тим, що вільна від самолюбства й маю відвагу з відкритим обличчям почуватись співгромадянкою, що формує і скріплює суспільну мораль та звеличує наш народ, ім’я якого Україна.

Коментарі (0)

Хлопці горіли, рили, палили, пили чай з побратимом, якого ранком відправляли додому 200-тим грузом. У них є колеги по зброї,...

Якщо ти мешкаєш поряд з пожежною частиною, це не значить, що тобі не потрібен вогнегасник. Хто б сперечався. А от коли йдеться...

14 жовтня православні християни святкують День Покрови Пресвятої Богородиці. У народі говорять: «Покрова накриває...

Учора на Козятинщині відбулося урочисте закладання першої сваї фундаменту під будівництво елеватора. Місцем події стало село...

Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:25 Смертельна ДТП у Нападівці: під колесами ГАЗу загинув 58-річний чоловік 17:15 Козятинчан запрошують на турнір дружин юних рятувальників-пожежних 15:23 Що вирішив Верховний суд у справі з ремонтом на Куликівського 15:16 Козятинська ЦРЛ отримала від МОЗ нові генератори Від читача 16:59 Проект з кібербезпеки BRAMA запустили в Україні 14:28 У Козятині визначили переможців І етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» photo_camera 13:09 Минає два роки, як ворожа ракета вбила козятинського залізничника В'ячеслава Франчука 10:28 Синоптики попереджають про грозу 09:35 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 08:12 Сьогодні може бути гучно — підриватимуть кар'єр 06:17 У гімназії № 9 пам’ятають загиблих воїнів і дякують живим 21:19 «Маю знов проблеми. Гістологія показала передраковий стан гортані»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up