Добились, а може дожились

Такий поважний керівник Козятинської районної ради Віктор Слободянюк (біля нього один з найвідоміших депутатів), який запевняє, що весь час працює на благо громадян району, попахує криміналом.

Як пояснити два досудових провадження за фальшування і внесення брехливих даних в рішення сесій, які різко міняють ситуацію в правовому полі найповажнішої державної законотворчої структури району?

У листі (нижче) чорним по білому написано, що начальник відділу прокуратури області долучає до вже відкритого 27 травня поточного року кримінального провадження на голову райради ще й заяву можливого вчинення кримінального правопорушення 7 серпня службовими особами Козятинської районної ради.

Тепер встановлено, що поважні люди сидять і працюють на брехню? А голову райдержадміністрації, його радника-”розумника” і заступника Б. це не цікавить і не викликає гнів. Виходить, його брехня та підтасовка документів влаштовують всіх? Тоді голови РДА та райради брехуни?

А ось, що їх дуже чіпає і обурює, це призначенням мене бізнес-омбсудсменом регіону. Заступник голови РДА вимагає від бізнес-омбудсмена Вінницької області пояснень. ...Тому що “громадськість Козятинщини обурена” кандидатурою на Козятинщині.

Це називається втручання в діяльність недержавних громадських організацій або зловживання владою. Хочу акцентувати —  це реакція на громадську посаду, яка ні прямо, ні боком, ні впоперек, ні спереду, ні ззаду їх не стосується. Хіба тим, що тепер і словом, і ділом плюс законом не даватиму можливості вчиняти дії по розкраданню бюджету. Впливати на позитивний розвиток інвестицій. Реально захищати представників малого і середнього бізнесу.

На сьогодні корумпованість влади дає їм можливість нас, платників податків, обкрадати. Ми дали можливість їм забезпечити себе та своїх дітей достатком. А наших дітей і чоловіків вигнали в Польщу на 500-700 доларів?

Невже ми такі безликі, що не можемо їх поставити в стійло? Одна я не зможу, але якщо мене підтримає 10 відсотків громади, ми гарантовано побудуємо життєвий простір, де наші діти зароблятимуть 1000 доларів. Дружина буде з чоловіком, діти з батьками. Дідусі бабусі — під опікою рідні.

Коментарі (2)
  • Саша Субота

    За крадене вивчився не можеш лобур Булавський сам в інтернеті прочитати? Тобі в громадському платному туалеті  треба працювати а не в адміністрації  от макогон ПОЗОР!!!!!!!!
  • Саша Субота

    Т Лозінську підтримую! Якщо куми Булавські Джуси Мафіки та їм подібні будуть дальше керувати розбридемось усі по світі! Булавський подивись на свою родословну як твій батько міняв солярку та бензин у важкі для держави  часи на зерно та продавав на базарах щоб вивчити лобуря Ігора Ти не державний діяч ти просто в адміністрації  уборна ФУ!!!!

Хлопці горіли, рили, палили, пили чай з побратимом, якого ранком відправляли додому 200-тим грузом. У них є колеги по зброї,...

Якщо ти мешкаєш поряд з пожежною частиною, це не значить, що тобі не потрібен вогнегасник. Хто б сперечався. А от коли йдеться...

14 жовтня православні християни святкують День Покрови Пресвятої Богородиці. У народі говорять: «Покрова накриває...

Учора на Козятинщині відбулося урочисте закладання першої сваї фундаменту під будівництво елеватора. Місцем події стало село...

Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
20:30 Загинув в районі Богданівки: минає рік, як ми втратили Героя Володимира Грубіка 18:00 У Пиковецький сільський ставок випустили понад 200 кілограм коропа photo_camera 15:55 Поки ремонтують КТ, козятинчани зможуть пройти його безкоштовно у Бердичеві 14:07 Цієї ночі на Вінниччині сили ППО знову збивали «шахеди» Від читача 11:45 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 13:26 В Козятині п’яний водій хотів відкупитись від патрульних за двадцять тисяч гривень 11:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 11:00 Що замовляла міська рада в лютому 10:04 Козятинські студенти поїхали у Німеччину аби пройти практику. Показали фото photo_camera 09:06 Ситуація з туберкульозом напружена: серед чотирьох громад найбільше хворих — у Козятинській 08:17 Козятинчани збирають кошти на систему дистанційних радіовмикачів «феєрверків» 07:03 В Махнівці відбувся турнір пам’яті Івана Лазарчука ·
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up