Добре жити людиною у футлярі

Районом давно поширювалися чутки про бездіяльність місцевої поліції. По-різному говорили: прикривають кримінальні справи, не реагують на заяви громадян, не реєструють заяви громадян про скоєння злочинів, причетних до оборудок з землями, кришування тих, хто обробляє землі без сплати податків, кришування голови райради Слободянюка та голови РДА Оркуши.

А кульмінацією та миттєвою розв’язкою стало відсторонення від виконання службових обов’язків перших осіб районної поліції Ткачука та Брянського. Розв’язкою стало миттєве призначення Ткачука у Чернівецький район начальником відділення поліції. Брянського залишили у Козятині, тільки понизили у посаді, інших поліціянтів козятинської поліції “покарали” та залишили на посадах. Виникає логічне запитання: “Це ротація з пониженням? Чому платники податків, за рахунок яких і утримується поліція та державні установи, не знають конкретної причини пониження у посадах поліціянтів району?”

Відповідно до закону України про поліцію, правоохоронні органи мають діяти відповідн до Конституції України відкрито, прозоро та гласно.

Не надав конкретної інформації у своєму інтерв’ю засобам масової інформації новий очільник Козятинської поліції Швець про істинні причини “Козятинської ротації”. Склалося враження, що пан Олег Швець багато чого не договорює. А тим самим покриває, мабуть, факти не сумісні з перебуванням на поліцейських посадах Ткачука та Брянського? Чи це не є злочином?  Диму без вогню не буває.

 

Громада району та міста має знати істину причину кадрових змін у поліції, так як різні розмови та факти, підтверджені конкретними свідченнями, не на користь місцевій поліції та її колишніх керівників.

 
Коментарі (0)
Не європейське життя у Махнівці

Сміттєвий бум Жителі Махнівської громади потерпають від смогу, який кожен вечір піднімається над селом. Добре, коли вітряна...

Каденція нинішнього міського голови увійде в історію як випробування громади на міцність. Жахливо, але одним із напрямків...

У перспективі руйнація благополуччя громади   Хибність думки Спостерігаючи за подіями, які відбуваються останнім...

Декілька минулих тижнів примусили Пузиря і К0 понервувати. Причиною стало те, що увірвався терпець тим небайдужим мешканцям...

Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up