Гроші на вітер

  • Козятин післявиборний
  • Автор: Козятин післявиборний
  • Блог для розміщення всіх матеріалів надрукованих в газеті "RIA-Козятин" відносно роботи нової влади на чолі з новим міським головою Олександром Пузирем 

  • access_time

Півмільйона гривень на проект, сенс якого під сумнівом

Дивує зміст відповідей міського голови О. Пузиря про проведення проектних робіт з коригування проекту будівництва водогону. Особливо вражають фантастичні затрати (502 тис. грн) на їхнє фінансування.

Володимир Радецький — колишній директор будівництва групового “водогону с. Селище — м. Козятин” для водопостачання в місті Козятин і в села Козятин, Іванківці, Вернигородок, Селище Козятинського району — прокоментував газеті “коригування проекту будівництва водогону с.Селище — м.Козятин”.

 

— Повне коригування, вважаю, потрібно проводити лише у випадку визначення джерела, з якого має добудовуватися водогін, — каже Володимир Болеславович. — У 2014 році спрощене коригування (перерахунок кошторисів) вже проводилось і такого коригування вистачало для того, щоб у державному бюджеті було передбачено 5 мільйонів гривень для продовження робіт на водогоні в Козятині.

 

— Якими були затрати на проект?

— Вони склали 25 тисяч гривень.

— Отож, сьогоднішня влада дозволила собі виділити у 20 разів більше, ніж виділялось у 2014 році! То ж можна говорити про позитивний результат?

— Думаю, результат витрат, що в 2014 році, що в 2016 році буде один — будувати водогін ніхто не буде. У країні криза і війна, тому наш водогін у найближчий час перспективи не має. Думаю, основної цілі міський голова досягне — отримає 50-100 тис. грн “відкату” від проектувальників, а жителі Козятина продовжать пити брудну воду та ще й за фантастичним тарифом.

Згідно з передвиборними обіцянками, кандидата на посаду міського голови Олександра Пузиря, хочеться порадити йому навести лад з існуючим водопостачанням, відстояти обгрунтовані тарифи на той бруд, що йменується в Козятині питною водою. Як це зробив французький мер Глухова Мішель Терещенко (про це газета розповідала у минулому номері). У цьому місті добилися зниження тарифів на водопостачання. Ще одна порада жителям міста — давайте запросимо до нас покерувати Козятином пана Мішеля. Можливо і інші проблеми будуть вирішуватися належним чином?

 
Коментарі (0)
Така собі стратегія «Стратегії» розвитку Козятина! Чому? Пояснюємо.

28 травня на сесії Козятинської міської ради, досить тихо, з мовчазної згоди більшості депутатів було припинено діяльність...

Міста у  розвинених країнах чисті й ошатні постійно, а до певних подій їх ще святково прикрашають. Жителі міст пострадянських...

Коли кнопки на калькуляторі западають... Схоже, пузиреботи знайшли новий спосіб потішити непомірне владне его свого...

День міста розпочався в Журбинцях

  Другий рік поспіль мешканці Козятинщини свято Купала відзначають в селі Журбинці. Цього року він припав на суботу,...

Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:16 Військові, які розстріляли поліцейських на Вінниччині, перевозили 100 гранат та 25 тисяч патронів play_circle_filled 17:25 Під час бою отримав поранення несумісне з життям: минає рік, як загинув Герой Владислав Сохинчук 15:35 «Нехай наші «пташки» допоможуть ефективніше нищити ворога на Донецькому напрямку» 14:13 Знову дощі та сильний вітер: завтра Україну накриє активний циклон із півдня play_circle_filled Від читача 13:44 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 12:55 Козятинчанам безкоштовно обмінювали поліетиленові пакети на модні «екоторбинки» play_circle_filled 11:19 Дошку пам’яті загиблих Героїв будуть добудовувати 10:14 На Козятинщині зростає захворюваність на кашлюк. Вже захворіло сім дітей 10:05 Робота у Козятині: свіжі вакансії від козятинських компаній 09:44 Створили цех запаювання продуктових пакетів, копіюючи технології з інтернету 09:20 Козятинська ЦРЛ отримала дві тонни допомоги. Це крупи, борошно, олія для харчоблоку 07:56 Вітер повалив дерева. В Козятинській громаді теж photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up