Кандидатури від влади не пройшли

Події з визначенням претендентів на обласну Дошку пошани прокотились по всій області. Наробили багато галасу як позитивного, так і негативного. Дивно, але вона минула Козятин і Козятинщину.

Жодного висвітлення на шпальтах провладних газет. Якщо правдиво написати, то це поразка влади, її приниження і не сприйняття, як мешканцями Козятинщини так і всією областю. А особливо обласною держадміністрацією, яка займалась підготовкою матеріалів до розгляду на спеціальній обласній  комісії.

Таких фахових спеціалістів, видатних регіональних діячів, визнаних юристів, що покладають свою працю на розбудову місцевого самоврядування, голова Козятинської райради подав свого близького члена партії і персонального фінансового спонсора (по- народному, набитого гаманця) всім відомого стовпа аграріїв Володимира Шубовича. З дуже гарним профілем обличчя і зачіскою, подібною до всім відомого Лева Давидовича Троцького .

Облдержадміністрація, напевно, щось знає, що нам не відомо. Факт подання відхилено на стадії обговорення. Чим дуже яскраво проілюстрували своє ставлення до чиновників Козятинщини (персонально — голови райради Віктора Слободянюка та наймагнатнішого лахматого на гроші депутата райради Володимира Шубовича).

Голова Козятинської райдержадміністрації Олег Оркуша також навіяв те, що не налазить на голову і не вішається на дошку пошани. Рекомендував начальника управління освіти району Аліну Діденко. Яка напряму підкоряється по вертикалі влади йому особисто. Саме ці персони освоїли гроші на дитяче безкоштовне харчування в школах району (майже півтора мільйона гривень) не за призначенням. Гроші розшпілили, а батьки проковтнули та оплатили власним гаманцем. Облдержадміністрація кандидатуру Оркуші проігнорувала. Як поважають позицію керманича та його протеже — судіть самі.

Не менш крамольним було подання і міського голови Козятина Олександра Пузиря. Чи то головою вдаривсь в дуба, чи то з інших невизначених причин, він подав кандидатуру свого зама Костянтина Марченко. Облдержадміністрація була здивована не менше, ніж ви. Але наш “фюрер” мислив, як фюрер. Сам вирішив, сам подав і сам отримав підтвердження. Облдержадміністрація також щось знає, щоб ігнорувати думкою великого знавця юриспруденції — господарника, що щиро “піклується” за покращення добробуту і комфорту громади. Правда, де те покращення, не зрозуміло. Не бачу його я, не бачать люди, не пишуть в газету жодного листа вдячності за всю його каденцію.

А тепер підсумую все це так: “Криївка. Сидять бандерівці біля каміну, лякають воші, чистять зброю. Тут вривається вістковий з криком: ”Хлопці, москалі в космос полетіли!” Командир питає: “Що всі?” Вістковий: “Ні, один Гагарін”. Командир: “Хлопці, чистим зброю”.

Коментарі (0)

За кермування у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння тепер накладуть штраф у розмірі від 17 тис. грн...

Я пережив шок навіть в тих місцях, в яких не сподівався. Перебуваючи у відрядженнях в різних країнах шенген-зони, дякуючи...

Сьогодні є всі підстави вважати Марківці Козятинського району селом, де страждають діти. Ще не завершилась судовим вироком...

У спецпідрозділу «морські котики» американських ВМС є одна спеціальна вправа – потрібно 5 хвилин протриматися...

Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
12:00 Масований удар 29 березня: ППО знищила 84 ракети і дрони з 99, якими атакувала рф photo_camera 11:13 Як відбувається відкликання міського голови за народною ініціативою 10:10 Найкращий сонцезахисний крем для обличчя з SPF 50: як правильно вибрати (Новини компаній) 09:49 Цей день в історії, 29 березня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 08:37 Ворог вночі атакував Вінниччину. Є влучання в приватний будинок 19:34 Загинув при виконанні бойового завдання. Минає річниця, як ми втратили Героя Богдана Жмуцького 18:05 У Залізничному біля трансформатора знайшли гранату. Вона виявилася іграшковою 16:00 «За що сваритися, що селянина нагнули?» 15:40 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:16 Сорок хвилин розглядали одне питання, а тоді зі скандалом розійшлися 14:53 «Поки у дітей весняні канікули і вони кайфують, вчителі дружно працюють по благоустрою селища» play_circle_filled 14:00 Як сортувати пластик правильно — розповідає експертка 13:08 З Меморіального комплексу у Козятині викрали поминальну лампадку. Злодія впіймали
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up