Краще не користуватися місцевими “зебрами"

Зрозуміло, що дороги - це основа життєдіяльності будь-якої громади в межах населеного пункту та між містами та селами, тим більше. Цікаво, що всі дороги міста, їх облаштування повністю залежить від міського бюджету, розпорядником і організатором виступає міська рада. Персональну ж  відповідальність несе пан Олександр Пузир.

У принципі, дороги є обличчям господарності, турботи, комфорту всіх, хто живе в місті і приїжджих. Говорити про якісь кардинальні зміщення на покращення не варто принципово. Вони є, але, як крапля в морі. Видно тільки під мікроскопом.

А ось навіть ті кошти, що освоюються, викликають сміх. Особливо з нанесенням дорожньої розмітки.

Пікантно виглядає розмітка біля училища. Безглуздість пішохідної “зебри” не тільки не дає можливості дотриматись її. А користування нею — небезпечне для життя! Коментар тут один — тупість, безглуздість того, хто дав вказівку робітникам малювати там зебру, де вона нанесена.

Дивує позиція директора училища. Як таке безглуздя у визнаного педагога не викликає супротив? Його голова там, де і мера міста. Печально.

Не менш “коварно” і безглуздо виглядають “зебри” на відрізку дороги від танку до пошти. Категорично стверджую: жоден знак не відповідає Правилам дорожнього руху! “Зебри” провокують на злочинну недбалість, що може спричинити жертви. Фішка таких розміток: більшість їх веде в нікуди — тупо впираються в насадження, а то і зовсім в тин, канаву. І ця розмітка “зебр” нова. Вона не відноситься до минулої історії. Такий плід праці нашого мера.

Жоден закон України так не прописаний, як Правила дорожнього руху. Мало того, вони сертифіковані до вимог світових стандартів. І тільки в Козятині глумляться над світовим законодавством. Це при тому, що за  місяць загинуло дві молоді людини. Влада, яку очолює Пузир, ігнорує нас всіх. А те, що робить, українці називають “Ні собі, ні людям” або “Ні в тин, ні у ворота”.

 

Це дуже цікава дискусія. Хотілося б, щоб читачі прокоментували, що тут не так — не відповідає вимогам законодавства)) 

Коментарі (0)

Хлопці горіли, рили, палили, пили чай з побратимом, якого ранком відправляли додому 200-тим грузом. У них є колеги по зброї,...

Якщо ти мешкаєш поряд з пожежною частиною, це не значить, що тобі не потрібен вогнегасник. Хто б сперечався. А от коли йдеться...

14 жовтня православні християни святкують День Покрови Пресвятої Богородиці. У народі говорять: «Покрова накриває...

Учора на Козятинщині відбулося урочисте закладання першої сваї фундаменту під будівництво елеватора. Місцем події стало село...

Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up