Маски-шоу по-козятинськи з “чистим містом"

  • Називаємо речі своїми іменами
  • Автор: Називаємо речі своїми іменами
  • З 2014 року редакцію знову очолила Тетяна Лозінська. Політика газети "RIA-Козятин" стала більш опозиційною до існуючої влади. В цьому блоці публікуються думки людей, які поділяє редакція.

  • access_time

Крик душі

Недавно взнала, що наш поважний голова міста зробив окремий підрозділ міськради по вивезенню сміття. По-перше, по квартирах  ходять то ввечері, то в обід дівчатка з категоричним риторичним майже наказом: “Всі зобов’язані скласти договір на вивезення сміття з структурою ”Чисте місто”!

??? Я нічого нікому не винна! Ах, чисте місто хоче наш мер? А тоді, чому так брудно в під’їздах? Бо це не його парафія?  “Відродження”, це не вважає своєю проблемою? Квартплата зросла майже втричі. У під’їзді темно, сморід і дуже брудно. Хоча двері під’їзду закриваються.

Повернемося до “Чистого міста”. Зв’язку з цією структурою по телефону, на жаль, немає. То вони переїхали, то шукати їх потрібно деінде. Через міськраду змогла добитися ще одну проміжну структуру. Це відділ надання адміністративних послуг. Так там вимагають ще декілька документів, окрім паспорта. Знову біганина.

Чому субсидію назначити набагато легше, ніж укласти договір з цією загадковою організацією “Чисте місто”?

Чому мені знову потрібно доказувати меру, що я дійсно живу в цій квартирі, якщо сплачую всі послуги, отримую субсидію, прописана тут?! Що, паспорт з пропискою не є державним документом для службовців, що опікуються такою структурою, як “Чисте місто”? І на основі чого мені нараховують борг, зі слів працівників, за вивіз сміття, якщо договір не складено? Прошу особисто мера відповісти на цю ситуацію.

Ольга ПАВЛЕНКО

Коментарі (1)
  • Анонім

    Пані Ольго, бажаю успіху. Чітко і конкретно - доведіть справу до кінця. Не забудьте вашого депутата залучити, хай працює, саме для цього і обирався.
Паразити на тілі листонош і населення України

Подивившись телепередачу «Формат України» за темою зарплат міністрів та їх заступників, керівників державних...

Спалював себе. Світив іншим. Пам`яті лікаря

Олександр Федорович Юхимчук народився в місті Козятин в сім`ї залізничників 7 лютого 1943 року. Закінчив Вінницький медінститут...

Неякісні послуги? Як і куди скаржитися

Трохи більше тижня тому, 6-го березня, відбулося засідання уряду з питань покращення бізнес-клімату в Україні. Одним з затверджених...

Від коштів, які надійшли до держбюджету за рахунок розмитнених автомобілів, держава у березні-квітні зробить додаткові виплати...

Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
20:50 Чи змінювалася радіоактивність повітря, коли йшов «жовтий» дощ? 19:25 Смертельна ДТП у Нападівці: під колесами ГАЗу загинув 58-річний чоловік 17:15 Козятинчан запрошують на турнір дружин юних рятувальників-пожежних 15:23 Що вирішив Верховний суд у справі з ремонтом на Куликівського Від читача 16:59 Проект з кібербезпеки BRAMA запустили в Україні 15:16 Козятинська ЦРЛ отримала від МОЗ нові генератори 14:28 У Козятині визначили переможців І етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» photo_camera 13:09 Минає два роки, як ворожа ракета вбила козятинського залізничника В'ячеслава Франчука 10:28 Синоптики попереджають про грозу 09:35 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 08:12 Сьогодні може бути гучно — підриватимуть кар'єр 06:17 У гімназії № 9 пам’ятають загиблих воїнів і дякують живим
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up