Місто відзначає 144 річницю з дня заснування

Це свято об'єднує усіх, кому дорогий наш Козятин. Рідне місто славиться людьми — щирими, добрими, працездатними, талановитими, які створюють його матеріальне й духовне сьогодення та майбутнє.

Запорукою вагомих трудових та суспільних здобутків Козятина є НАША, дорогі козятинчани, праця та велика любов до рідного міста.

Бажаю всім нам бути сильною своєю єдністю громадою, яка може стояти за свої інтереси. Вірю – разом ми досягнемо ще вагоміших результатів у поліпшенні життя людей, примножимо славу нашої землі, працюючи на перспективу розвитку Козятина.

Бажаю всім міцного здоров'я, натхнення й творчого підходу до виконання будь-якої справи.

Висловлюю слова глибокої вдячності усім за любов та вірність рідному місту.

Хай квітне наш рідний Козятин!

Хай мир, добробут, суспільна злагода, взаємна повага та довіра панують серед нас. З Днем народження, рідне місто! Хочеться, щоб кожен з нас відчував себе частиною великої родини. А як буде, залежить багато від нас, не від влади.

Нехай життя в Козятині буде веселим і щасливим, нехай діти дзвінко сміються, нехай молодь успішно навчається і браво працює, нехай тут кожен відчує себе потрібним і важливим діячем, хай буде шана і повага всім людям похилого віку. Нехай місто росте, розвивається і займає особливе місце в серцях його жителів.

Коментарі (0)

Хлопці горіли, рили, палили, пили чай з побратимом, якого ранком відправляли додому 200-тим грузом. У них є колеги по зброї,...

Якщо ти мешкаєш поряд з пожежною частиною, це не значить, що тобі не потрібен вогнегасник. Хто б сперечався. А от коли йдеться...

14 жовтня православні християни святкують День Покрови Пресвятої Богородиці. У народі говорять: «Покрова накриває...

Учора на Козятинщині відбулося урочисте закладання першої сваї фундаменту під будівництво елеватора. Місцем події стало село...

Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up