Націоналізм - це не ворожість до інших націй, а любов до своєї

Мешкаючи довгий період часу в європейських країнах, розумієш, що українців важко об’єднати. Є тільки один стимул. І, як правило, тільки в ектстримальних ситуаціях. Яскравим і найсвіжішим прикладом тому є Майдан.

Проти нас, проти українців працює і працювала потужна промислова фабрика російського шовінізму. Протистояти йому, як це робив Шевченко, пишучи вірш під свічкою, не реально. Це інша категорія. В Україні такої індустрії немає. А протистоїть цьому сьогодні тільки український націоналізм. Це фабричний продукт української нації. Але створений він не політиками. Він не фейковий, не придуманий

Свідомі розуміють, що іншого прапора для об’єднання нації немає.

Фабричні шаблони “Батьківщина”, “Партія регіонів”, СДПУ — не можуть сформувати і об’єднати націю.

Є інші осередки українського. Це церкви — греко-католицькі, православні українського патріархату, протестантські. Вони успадкували вікові історії свого становлення.

Мене звела доля з цими церквами. Тому я впевнена в них, маючи досвід спілкування  саме з ними. Можливо, є і інші.

Для українців як нації, немає своїх телеканалів, державних газет. Тому злочини і злочинці не називаються. Тому і далі продовжується скоєння злочинів, жертвами яких є українці. Особливо в пекельному АТО. Саме в пекельному. Але саме там формується цвіт нації. За принципом: “Немає щастя, та біда допомагає”.

У кращих традиціях українського національного діє політична партія “Громадянська позиція”. Лідер її — українець, що закінчив вищий учбовий заклад НАТО, очолював Міністерство оборони України, має свідомість і чіткий план розвитку та побудови держави Україна соціально орієнтованої на процвітання української нації. Наша політична сила чітко протистоїть олігархату, представники якого не належать до української нації.

Поповнюйте ряди “Громадянської позиції”. Ми активно допоможемо в розбудові України. Зараз не потрібно говорити, хто і що не правильно робив. Прийшла пора не стогнати, а діяти і знати, як діяти. Ми розкажемо ВАМ, а ВИ нам — своє бачення.

Один із центрів “Громадянської позиції” розташований в редакції газети “RIA-Козятин” (вул. Незалежності, 39).

Коментарі (0)

Хлопці горіли, рили, палили, пили чай з побратимом, якого ранком відправляли додому 200-тим грузом. У них є колеги по зброї,...

Якщо ти мешкаєш поряд з пожежною частиною, це не значить, що тобі не потрібен вогнегасник. Хто б сперечався. А от коли йдеться...

14 жовтня православні християни святкують День Покрови Пресвятої Богородиці. У народі говорять: «Покрова накриває...

Учора на Козятинщині відбулося урочисте закладання першої сваї фундаменту під будівництво елеватора. Місцем події стало село...

Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:34 Загинув при виконанні бойового завдання. Минає річниця, як ми втратили Героя Богдана Жмуцького 18:05 У Залізничному біля трансформатора знайшли гранату. Вона виявилася іграшковою 16:00 «За що сваритися, що селянина нагнули?» 15:40 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 15:16 Сорок хвилин розглядали одне питання, а тоді зі скандалом розійшлися 14:53 «Поки у дітей весняні канікули і вони кайфують, вчителі дружно працюють по благоустрою селища» play_circle_filled 14:00 Як сортувати пластик правильно — розповідає експертка 13:08 З Меморіального комплексу у Козятині викрали поминальну лампадку. Злодія впіймали 12:00 Постраждали всі блоки на Ладижинській ТЕС: повідомили наслідки ракетної атаки 22 березня 11:10 Сьогодні в області через сильний вітер підвищений рівень небезпеки. Буде сухо та сонячно 10:15 Не вистачає кілька тисяч гривень на комплекти одягу-трансформера для поранених photo_camera 09:08 Глуховецький ліс повертають у власність Вінницької обласної Ради 08:37 «Тарифи в дію ще не ввели. Та розрахунок поданий на затвердження в ЖКГ»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up