Найкращі побажання з Новим роком!

Зрозуміло, що 2018 рік буде різним, але я вірю – цей рік стане позитивним для людства, в цілому. Цього і хочеться побажати Вам, наші читачі.

Нехай у новому році дні проходять так само яскраво і весело, як новорічні свята! Неприємності тануть самі собою, як сніг на долонях! Бажаю у всьому знаходити користь і радість. Нехай вороги допоможуть відчути смак життя, а друзі допоможуть подолати всі перешкоди. Нехай неприємності дадуть безцінний досвід, а натхнення допоможе зробити життя кращим.

Нехай ці нові 365 днів стануть кращими за ті, що пройшли. Нехай нові 12 місяців подарують надію та впевненість у світлому майбутньому, а кожна нова хвилина життя буде яскравіше, радісніше і веселіше.

Нехай у новому році удача не покине ВАШ поріг, а запросить ще своїх подруг — любов і красу. Разом вони допоможуть подолати будь-які неприємності і надихнуть на нові справи.

Нехай друзі завжди будуть поруч у важку хвилину. Бажаю, щоб у ВАШИХ батьків було міцне здоров’я, а на ВАШІЙ душі не було тривог і переживань. Благополуччя, успіх, неперевершеність, стабільність, процвітання, радість, забезпеченість і шарм стануть в нагоді в новому 2018 році! Нехай він подарує ВАМ нові вагомі здобутки та помітні успіхи, нові яскраві емоції і приголомшливі враження, нові втілення в реальність навіть неймовірних задумів і зміни в житті на краще!

Нехай новий рік увійде у Ваше життя пахучим і квітучим килимом весняних фарб. Літо подарує незабутній смак і аромат плодів, осінь огорне ковдрою з жовтих листків, які зберігають тепло літнього сонця, а зима зігріє келихом глінтвейну біля потріскуючого каміна.

Відмінного здоров’я ВАМ у новому році! Нехай ноги будуть сильнішими, щоб пройти нові кілометри, руки міцнішими, щоб утримати нові призи, голова – відчайдушнішою, щоб покритися лавровим вінцем. І тільки серце хай залишається колишнім – гарячим!

І найголовніше — щоб державу очолили лідери нації, які спроможні вести Україну до перемоги у відвертій війні з Російською імперією. Солдатам — талановитих командирів, командирам — терплячих воїнів, усім — удачі уникнути втрат, раненим — зцілитися, покаліченим — влитися в турботу родини. Усім живим — пам’ятати загиблих воїнів за соборну незалежну державу Україна.

Коментарі (2)
  • Vikgor Myslyakovsky

    Все правда.... Навіть нема що додати...

    Софія reply Vikgor Myslyakovsky

    Амінь!

Хлопці горіли, рили, палили, пили чай з побратимом, якого ранком відправляли додому 200-тим грузом. У них є колеги по зброї,...

Якщо ти мешкаєш поряд з пожежною частиною, це не значить, що тобі не потрібен вогнегасник. Хто б сперечався. А от коли йдеться...

14 жовтня православні християни святкують День Покрови Пресвятої Богородиці. У народі говорять: «Покрова накриває...

Учора на Козятинщині відбулося урочисте закладання першої сваї фундаменту під будівництво елеватора. Місцем події стало село...

Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:34 Загинув при виконанні бойового завдання. Минає річниця, як ми втратили Героя Богдана Жмуцького 18:05 У Залізничному біля трансформатора знайшли гранату. Вона виявилася іграшковою 16:00 «За що сваритися, що селянина нагнули?» 15:40 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 15:16 Сорок хвилин розглядали одне питання, а тоді зі скандалом розійшлися 14:53 «Поки у дітей весняні канікули і вони кайфують, вчителі дружно працюють по благоустрою селища» play_circle_filled 14:00 Як сортувати пластик правильно — розповідає експертка 13:08 З Меморіального комплексу у Козятині викрали поминальну лампадку. Злодія впіймали 12:00 Постраждали всі блоки на Ладижинській ТЕС: повідомили наслідки ракетної атаки 22 березня 11:10 Сьогодні в області через сильний вітер підвищений рівень небезпеки. Буде сухо та сонячно 10:15 Не вистачає кілька тисяч гривень на комплекти одягу-трансформера для поранених photo_camera 09:08 Глуховецький ліс повертають у власність Вінницької обласної Ради 08:37 «Тарифи в дію ще не ввели. Та розрахунок поданий на затвердження в ЖКГ»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up