Не чекайте дива! Творіть диво самі!

Я пригадую Сочинську зимову олімпіаду, на облаштування якої Російська імперія потратила неймовірно великі фінанси. Мав бути її медійний тріумф.

 

Але здійснився на весь світ тріумф  Революції гідності на Майдані в Києві. Накінець-то людство зрозуміло: українець - це не росіянин.

 

На поверхню світу випливли факти повної тихої окупації України Російською імперією. Після Майдану про тиху окупацію імперія забула. Поріг непримиренності українців переступили всі без винятку. Саме це і є основним досягненням Революції гідності. Не повалення Януковича, як зрадника нації, а запобігання поневолення Української держави та нації.

 

Російсько-українська війна, що почалася в 2014 році, посприяла знищенню міфів про російсько-українські відносини. Хоча ще відсотків 20 українців досі вважає росіян «братнім народом» після всього, що Росія накоїла проти України. Але це зробив Путін разом зі своєї імперією і тим  народом, що там мешкає.

 

Але мене радує, що зруйновано міф про російську інтелігенцію. Її не існує в межах простору України. Війна Росії проти України показала сутність російських інтелектуалів.

 

Які ж міфи зруйновані на Козятинщині? Найперший — безробіття серед населення. Заробітки в Росії замінили більше мільйона віз на роботу у Польщу.

 

Найголовніший міф, який нам тепер треба подолати? А той, що в Козятині не можливо заробити гроші в межах пів тисячі доларів США на одну працюючу особу з 8-годинним робочим днем, незалежно від сезону.

Це одне із найбільш найважливіших завдань по руйнації міфу, що вдома не можна заробити гроші.

 

Ми маємо отримувати європейську зарплату. Світ поміняється і в Козятині також. Без жодного пострілу. Нам необхідно змінити платформу “влада+народ” на “народ+влада”.

 
Коментарі (0)

Хлопці горіли, рили, палили, пили чай з побратимом, якого ранком відправляли додому 200-тим грузом. У них є колеги по зброї,...

Якщо ти мешкаєш поряд з пожежною частиною, це не значить, що тобі не потрібен вогнегасник. Хто б сперечався. А от коли йдеться...

14 жовтня православні християни святкують День Покрови Пресвятої Богородиці. У народі говорять: «Покрова накриває...

Учора на Козятинщині відбулося урочисте закладання першої сваї фундаменту під будівництво елеватора. Місцем події стало село...

Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up