Не дозволять в'їзд в країни ЄС, якщо...

  • Називаємо речі своїми іменами
  • Автор: Називаємо речі своїми іменами
  • З 2014 року редакцію знову очолила Тетяна Лозінська. Політика газети "RIA-Козятин" стала більш опозиційною до існуючої влади. В цьому блоці публікуються думки людей, які поділяє редакція.

  • access_time

Департамент консульської служби МЗС України поінформував всіх громадян про причини, за якими їм може бути відмовлено у в'їзді в країни Євросоюзу.

У в'їзді буде відмовлено, якщо громадянин перебуває в списку осіб, в'їзд яких хоча б в одну країну ЄС заборонений.

Також, якщо громадянин засуджений в будь-якій країні ЄС за злочини, які передбачають кримінальне покарання у вигляді позбавлення волі на строк мінімум на один рік.

Якщо турист знаходиться в списку осіб, що представляють загрозу громадському порядку, громадському здоров'ю або внутрішній безпеці.

Якщо являється об'єктом рішення про видворення з країни, яке приймається, зокрема, у випадках нелегального перебування.

Також буде відмова, якщо у громадян не буде при собі всіх необхідних документів, що підтверджують мету поїздки, і, якщо існують докази участі в злочинній діяльності.  

 

Коментарі (0)
Паразити на тілі листонош і населення України

Подивившись телепередачу «Формат України» за темою зарплат міністрів та їх заступників, керівників державних...

Спалював себе. Світив іншим. Пам`яті лікаря

Олександр Федорович Юхимчук народився в місті Козятин в сім`ї залізничників 7 лютого 1943 року. Закінчив Вінницький медінститут...

Неякісні послуги? Як і куди скаржитися

Трохи більше тижня тому, 6-го березня, відбулося засідання уряду з питань покращення бізнес-клімату в Україні. Одним з затверджених...

Від коштів, які надійшли до держбюджету за рахунок розмитнених автомобілів, держава у березні-квітні зробить додаткові виплати...

Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:34 Загинув при виконанні бойового завдання. Минає річниця, як ми втратили Героя Богдана Жмуцького 18:05 У Залізничному біля трансформатора знайшли гранату. Вона виявилася іграшковою 16:00 «За що сваритися, що селянина нагнули?» 15:40 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 15:16 Сорок хвилин розглядали одне питання, а тоді зі скандалом розійшлися 14:53 «Поки у дітей весняні канікули і вони кайфують, вчителі дружно працюють по благоустрою селища» play_circle_filled 14:00 Як сортувати пластик правильно — розповідає експертка 13:08 З Меморіального комплексу у Козятині викрали поминальну лампадку. Злодія впіймали 12:00 Постраждали всі блоки на Ладижинській ТЕС: повідомили наслідки ракетної атаки 22 березня 11:10 Сьогодні в області через сильний вітер підвищений рівень небезпеки. Буде сухо та сонячно 10:15 Не вистачає кілька тисяч гривень на комплекти одягу-трансформера для поранених photo_camera 09:08 Глуховецький ліс повертають у власність Вінницької обласної Ради 08:37 «Тарифи в дію ще не ввели. Та розрахунок поданий на затвердження в ЖКГ»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up