Нове кафе і якісна їжа

  • Називаємо речі своїми іменами
  • Автор: Називаємо речі своїми іменами
  • З 2014 року редакцію знову очолила Тетяна Лозінська. Політика газети "RIA-Козятин" стала більш опозиційною до існуючої влади. В цьому блоці публікуються думки людей, які поділяє редакція.

  • access_time

Жителі Козятина звикли, що щось з'являється в нашому місті. Після реконструкції і капітального ремонту біля перехідного мосту з'явилось нове кафе. Має приємний вигляд, облаштоване необхідним обладнанням: вітринами, холодильниками, столами, стільцями. Підключене до водопостачання, має каналізацію. Облаштовано вентиляцію. Кухня має дві печі, одна на електриці, друга на дровах. На вітрині перелік в асортименті: квашені капуста, помідори, огірки, салати, вінегрет, оселедець в шубі, рибна продукція, м'ясні вироби. Перші страви: суп, борщ, капусняк. Другі страви: вареники в асортименті, котлети, гуляш, риба тушена. Пироги: з горохом, капустою, лівером, яблуками, вишнями, маком.

Я зустрів керівника даного кафе Івана Боровського, поцікавився рецептурою. Приємно вразило, що все виробляється з української сировини, без маргарину, на соняшниковій олії, салі, яйцях, молоці, маслі, цукру, спеціях.

Оцінка споживачів кафе показала, що смачні “олів'є”, “оселедець під шубою”.

Добру оцінку дають сусіди — працівники міського терцентру, райлікарні. Я особисто купив пиріжки з горохом, якісні і смачні. Побажання: робити приправу з часнику.

Від себе особисто і від працівників, з ким я особисто спілкувався, велика подяка підприємцю і його невтомним працівникам, які щиро посміхаються.

Так тримати, виготовляйте якісну українську їжу!

Від редакції: Ще не відвідували даний заклад, але те, що він весь зі скла, робить його унікальним — сидять люди, як на картині і картину споглядають.

Іван Смолич, ветеран праці, лікар-гігієніст

 

 

Коментарі (1)
  • Yulia Klets

    Молодцы!
Паразити на тілі листонош і населення України

Подивившись телепередачу «Формат України» за темою зарплат міністрів та їх заступників, керівників державних...

Спалював себе. Світив іншим. Пам`яті лікаря

Олександр Федорович Юхимчук народився в місті Козятин в сім`ї залізничників 7 лютого 1943 року. Закінчив Вінницький медінститут...

Неякісні послуги? Як і куди скаржитися

Трохи більше тижня тому, 6-го березня, відбулося засідання уряду з питань покращення бізнес-клімату в Україні. Одним з затверджених...

Від коштів, які надійшли до держбюджету за рахунок розмитнених автомобілів, держава у березні-квітні зробить додаткові виплати...

Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up