По стопах завідувачки дитсадка №6 пішов головний соцстраховик Піскун

Ще не стих відгомін ганебного протистояння на всю Україну і зарубіжжя колективу дитячого садочка №6 на чолі з директоркою-депутатом Гаврилюк, як тут нові “герої” з’явилися. Як і вищезгадана завідувачка, яка незаконно звільнила виховательку Зою Піркл, так і представники фонду соціального страхування України у Вінницькій області Лимар і Піскун, програли суд за незаконні дії і зобов’язані платити за вимушений прогул. У обох випадках козятинський суд чиновники виграли і тільки обласний апеляційний законно виніс рішення на користь постраждалої сторони. Шкода, що суд не дає рекомендацій звільняти із займаних посад очільників, які допускають розтрату бюджетних коштів на відшкодування працівникам вимушених “прогулів” і не заставляє платити моральну шкоду, адже чиновники примусили людей жити тривалий час у стресі.

Як і в ситуації з вихователькою, працівниця фонду доробляла до пенсії. А її незаконно скоротили, не надавши перевагу за стажем. Поновившись через суд, вона прийшла на робоче місце і зіткнулась з ворожнечею як керівника, так і колег. Щодо останніх, то вони не розуміють, що можуть в будь-який час опинитися в тій же шкурі — бути незаконно звільненими.

Лідія Желіховська працювала бухгалтером з 2001 року у Козятинській виконавчій дирекції фонду соцстрахування з тимчасової втрати непрацездатності. Коли установа Піскуна об’єдналась з її фондом, звільнили її і директора. Обоє судилися. Остання в апеляційний суд не звернулась. Пані Лідія — так і виграла суд. Адже дії Вінницького управління виконавчої дирекції фонду соцстрахування були не законними.

Щоб довести пані Лідію до нервового стресу (про що вона розповіла в редакції “RIA-Козятин”), пан Піскун посадив її в коридорі установи на протязі, аби та записувала відвідувачів (чого раніше ніхто не робив). До бази даних і виконання обов’язків повноцінно не допускав. Повна зневага і зухвалість. Закінчилось тим, що підсунув працівниці наказ на переведення по роботі в Бар і якщо вона не погодиться, то звільнить.

У результаті Лідія Володимирівна пішла у відпустку, яка почалася з лікарні. Її адвокат оскаржить всі протиправні дії Піскуна по невиконанню рішення суду.

Хочеться звернутися до таких горе-керівників, які поводять себе так, як вищезгадані. Не чіпайте простих людей - своїх працівників безпідставно, не ущемляйте їх права, не доводьте до нервових розладів.  

Зоя Піркл допущена до роботи, і ганьба всім, хто її очорнив, на чолі з завідувачкою-депутатом. Верховний суд у задоволенні заяви колективу про зупинення виконання рішення апеляційного суду відмовив. Людина почала працювати, перенісши всі наруги. Якщо її знову будуть намагатися виганяти, шукаючи надумані підстави, за неї є кому постояти. Як і за незаконно звільнену Людмилу Желіхівську.  

Коментарі (1)
  • Олег Береза

    Пискун! Збережіть в собі людину!Не культивуйте  тиранію,зараз це не проходить.З Вами можуть поступити таким чином.Викинуть з обойми до пенсії прийдеться в Медведівці  коло биків доробляти !Ви уже це пізнали  не раз! З батрака в князья!!!

Хлопці горіли, рили, палили, пили чай з побратимом, якого ранком відправляли додому 200-тим грузом. У них є колеги по зброї,...

Якщо ти мешкаєш поряд з пожежною частиною, це не значить, що тобі не потрібен вогнегасник. Хто б сперечався. А от коли йдеться...

14 жовтня православні християни святкують День Покрови Пресвятої Богородиці. У народі говорять: «Покрова накриває...

Учора на Козятинщині відбулося урочисте закладання першої сваї фундаменту під будівництво елеватора. Місцем події стало село...

Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up