Поздоровляють 30.04-9.05 рідних, друзів, колег, шефів і підлеглих

  • Вітання та побажання
  • Автор: Вітання та побажання
  • В цьому блозі розміщуються вітання з будь-якими святами друзів, керівників, родичів, дітей, батьків, онуків... Ласкаво просимо приєднуватися до побажань в коментарях
  • access_time

 

 

 

 

 

Пайовики села Махнівки вітають Володимира Андрійовича ШЕВЧУКА з Днем народження (30 квітня) та з призначенням Президента України на посаду голови Козятинської райдержадміністрації!

Від душі зичимо міцного здоров’я, добробуту, натхнення, оптимізму, нових вагомих здобутків в усьому. Нехай подальша життєва дорога завжди веде вас до омріяних вершин, а доля дарує повні щастям многії літа. Хай Вас завжди підтримують люди, а у Вашому домі панують мир і добро!

Щиро дякуємо за достойний розрахунок за наші земельні паї і людське відношення до пайовиків.

 

Володимира Андрійовича ШЕВЧУКА вітаємо з Днем народження, яке він відсвяткував 30 квітня та з призначенням на достойне місце.

Бажаємо крепкого здоров’я і натхнення  в боротьбі з районною мафією.

З повагою ШЕВЧУКИ, с. Марківці

 

 

Володимир Андрійович, Вітаємо Вас з Днем Народження, яке ви святкували (30 квітня)! Бажаємо Вам успіху, мудрості, терпіння. Нехай Вам щастить у всіх складних ситуаціях. Нехай Бог посилає Вам міцного здоров я і щедрої долі на довгі роки. Довголіття Вам і процвітання!

З Повагою Світлана.

Також вітаємо з призначенням на достойне місце на посаду голови Козятинської райдержадміністрації! 

 

 

Голову сільського комітету села Марківці Махнівської сільської ради ШЕВЧУКА Миколу Григоровича

щиро вітаємо з Днем народження (30 квітня)!

З днем народження вітаємо!

Щастя, радості бажаємо,

Щоб достаток був у домі,

Щоб були усі здорові.

Сміх лунав щоб навкруги,

Щоби зникли вороги,

Щоб любов завжди була,

Щоб дружинонька цвіла.

Хай із неба ангелок

Береже рідний куток!

З повагою, друзі.

Коментарі (0)
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
16:29 Вручили державні нагороди родинам загиблих військових Козятинської громади photo_camera 15:14 У Козятинській громаді закінчується опалювальний сезон 14:00 Через бойові дії є знеструмлення у Вінницькій області 13:39 Перехід на літній час 2024: коли і куди переводять годинники в Україні Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 13:00 Презентували нову пісню і збирали гроші в гранатомет photo_camera 12:00 Масований удар 29 березня: ППО знищила 84 ракети і дрони з 99, якими атакувала рф photo_camera 11:13 Як відбувається відкликання міського голови за народною ініціативою 10:10 Найкращий сонцезахисний крем для обличчя з SPF 50: як правильно вибрати (Новини компаній) 09:49 Цей день в історії, 29 березня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони 08:37 Ворог вночі атакував Вінниччину. Є влучання в приватний будинок 19:34 Загинув при виконанні бойового завдання. Минає річниця, як ми втратили Героя Богдана Жмуцького 18:05 У Залізничному біля трансформатора знайшли гранату. Вона виявилася іграшковою
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up