Про що шепчуть на кухні, в ліжку подружжя, чоловіки, посьорбуючи пиво і не тільки...

У кафе Самгородка обговорювали все про футбол. Виявляється, в селі знають все про світовий футбол - від “а” до “я”. Особливо мене вразили їх знання в особливостях місцевого футболу.

Факт: футбол на підйомі, особливо в селі Сестринівка, бо там заправляє пан Гена Ткачук. Опікується молоддю і одиноких бабусь залучає. До десятка молодих хлопців прописав, чи то за згодою, чи то без, до бабусь. Ті пішли за субсидіями, чим завдали збиток місцевому футболу, бо (резонно) бабусям у субсидіях відмовили. Як було, в подальшому місцеві не знають, бо їх цікавить лише футбол. Нас цікавить доля бабусь. Можливо, хтось розкаже.

У парку Козятина зібрали категорію людей: державотворці. Пом’янули полеглих в Іловайську хвилиною мовчання. Потім розчавили пузиря символічно. І тут понесло. З’ясувалося, що голова районної ради, в народі Мафік, протягом цього року був на роботі лишень 82 дні. Усе інше прогуляв, тупо не ходить на роботу. Його табелюють, виплачують зарплату. (Ото шара! Всім шарам шара). Не обурювалися, ставили в приклад, як гроші заробляти треба. А один прямо сказав, що не потрібно заздрити жидам, треба бути краще хитрим українцем. Отож Мафік — найхитріший українець, бо в Козятині?

Голова держадміністрації Олег Оркуша, з їх слів, не хитрий жид і не українець. Бо він на роботі за цілий рік — аж три місяці. Значно покращив показник Мафіка. У принципі, ситуація така ж сама.

Дивилися в ЦСУ, Мафік платить найнижчі зарплати. І не тому, що недоплачує. Це він так ухиляється від податків. А ще почув, що Паша з Махнівки торгує чорноземом.

Найприкольніше, це в селі Бродецьке. Місцеві мисливці викопали став для риби, але від затії відмовились, оскільки його облюбували зайці. Вони там купаються. Виходить, казка про Діда Мазая і зайців — неправда. Ось так Бродецьке руйнує російські  побрехеньки.

Що все це подібне на правду, перевіримо. Подали запити туди, куди потрібно, щоб отримати правдиву інформацію.

Коментарі (0)

За кермування у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння тепер накладуть штраф у розмірі від 17 тис. грн...

Я пережив шок навіть в тих місцях, в яких не сподівався. Перебуваючи у відрядженнях в різних країнах шенген-зони, дякуючи...

Сьогодні є всі підстави вважати Марківці Козятинського району селом, де страждають діти. Ще не завершилась судовим вироком...

У спецпідрозділу «морські котики» американських ВМС є одна спеціальна вправа – потрібно 5 хвилин протриматися...

Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up