Про що шепчуть на кухні, в ліжку подружжя, мужики, посьорбуючи пиво...

Найбільш обговорюваною сарафанною темою є зникнення з посади керівника міжрегіонального відділу УСБУ Козятина пана Федоровича.

Особливо не вникаючи в мусю-пусю, ми зателефонували посадовим особам з проханням прокоментувати, де Федорович. Дослівно нам сповістили, що згаданий пан працює приблизно на рівноцінній посаді у Львівський області. У Козятині керує Максим Сергійович Василяка, офіс там, де й був, біля залізничного вокзалу станції Козятин.

Інша тема потребує перевірки — можливо тут є зерно правди, а може ні. По суті: терорист ФСБ Росії, що стріляв в Києві у воїна ЗСУ Адама Осмаєва, паспорт отримав у Козятині, а прописаний в селі Козятин. Шлюб реєстрували з жінкою, вдовою колишнього керівника Вінницяоблгаз в селі Кордишівка. Сам факт зміщення з посади керівника служби УСБУ свідчить, що це, можливо, правда. Усі інші обставини нами відпрацьовуються, про що повідомимо.

Маючи досвід оперативної роботи, можу прокоментувати наступне: терорист отримав лівий паспорт, за яким, уклавши шлюб, змінив прізвище. “Автоматом” отримав абсолютно легальний паспорт. Як там не було, але операція ФСБ Росії провалилася не завдяки професійності СБУ, а завдячуючи рішучості патріотів.

До речі, суд по Козятинській самообороні продовжується. Вилучені по справі автомобілі повернули обвинуваченим на відповідальне збереження.

 

Коментарі (0)

За кермування у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння тепер накладуть штраф у розмірі від 17 тис. грн...

Я пережив шок навіть в тих місцях, в яких не сподівався. Перебуваючи у відрядженнях в різних країнах шенген-зони, дякуючи...

Сьогодні є всі підстави вважати Марківці Козятинського району селом, де страждають діти. Ще не завершилась судовим вироком...

У спецпідрозділу «морські котики» американських ВМС є одна спеціальна вправа – потрібно 5 хвилин протриматися...

Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
10:10 Найкращий сонцезахисний крем для обличчя з SPF 50: як правильно вибрати (Новини компаній) 09:49 Цей день в історії, 29 березня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони 08:37 Ворог вночі атакував Вінниччину. Є влучання в приватний будинок 19:34 Загинув при виконанні бойового завдання. Минає річниця, як ми втратили Героя Богдана Жмуцького Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 18:05 У Залізничному біля трансформатора знайшли гранату. Вона виявилася іграшковою 16:00 «За що сваритися, що селянина нагнули?» 15:40 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:16 Сорок хвилин розглядали одне питання, а тоді зі скандалом розійшлися 14:53 «Поки у дітей весняні канікули і вони кайфують, вчителі дружно працюють по благоустрою селища» play_circle_filled 14:00 Як сортувати пластик правильно — розповідає експертка 13:08 З Меморіального комплексу у Козятині викрали поминальну лампадку. Злодія впіймали 12:00 Постраждали всі блоки на Ладижинській ТЕС: повідомили наслідки ракетної атаки 22 березня 11:10 Сьогодні в області через сильний вітер підвищений рівень небезпеки. Буде сухо та сонячно
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up