Про «військову таємницю» та про що говорив Симеон із Ар’євим у Вінниці

Народний депутат України Володимир Ар’єв під час візиту у Вінниці відвідав наукову лабораторію «Небесна долина», де місцеві науковці розробляють новації для безпілотників. Сам Ар’єв, який має технічну освіту, зацікавився роботою інженерів, які тісно співпрацюють із фронтовиками.

Свою підтримку і підтримку «Європейської Солідарності» вислови нардеп і архієрею Православної церкви України Симеону. Адже саме вінницький Симеон до кінця відстоює становлення ПЦУ в Україні і є об’єктом постійних провокацій з боку МПЦ. Нагадаємо, що напередодні чергові заворушення відбувалися біля кафедрального собору у Вінниці.

Володимир Ар’єв, який представляє першу двадцятку «Європейської Солідарності» говорив про європейські цінності, про протистояння російсько-путінській імперії та про перемогу на майбутній парламентських виборах, а також закликав вінничан підтримати ЄС 21 липня:

– Весь шлях реформ, трансформації суспільства, влади – ми тільки почали, а результат у нас може бути тільки один – це Європа, вступ до ЄС. Такий самий шлях пройшли Литва, Латвія, Естонія, які разом з нами були в радянському союзі. Такий шлях пройшла Польща, на початку 90-х поляки в Україну за каструлями їздили, в них нічого не було; вони прийшли ті реформи, які набагато болючіші зараз для нас.

Для нас важливо зараз зрозуміти, якщо і суспільство, і влада повернуть назад – України не буде. І от якраз партія «Європейська Солідарність», з якої я йду на вибори, виступає за те, щоб іти далі. Лише в позитивному порядку денному рухати Україну в бік ЄС, тому що це повернення додому. Історично Україна була в Європі ще на початку минулого тисячоліття, нам нарешті треба повернутися додому. Зараз є шанс, і якщо ми його змарнуємо, можливо, Україна в тих межах, в яких ми сьогодні знаємо, може і не залишитись, - каже Володимир Ар’єв.

Володимир Ар’єв як Віце-президент ПАРЄ, оцінюючи роботу команди нового президента наголосив:

«На жаль, оптимізму в мене мало через те, що прийдуть люди, які не дуже розуміють, що таке міжнародна парламентська діяльність. Коли я очолив делегацію в ПАРЄ, у мене вже був досвід роботи там. Зараз приходять люди повністю «неофіти». Питання не в тому, що вони «нові». Якщо вони не будуть вчитися, як нинішній президент не хоче нас слухати і робить величезні помилки на міжнародній арені, – я сподіваюся, що вони принаймні будуть хоча б консультуватися. Дилетантизм і відсутність досвіду – це такі речі, які приходить не зразу, питання в тому, чи мають люди ту складову для держполітики, яка називається «мудрість». Тут ми стрибнули у невідомість. 

Я вважаю, що партія «Європейська Солідарність» складається з нових і досвідчених людей і якраз суміш молодої енергії і досвіду – може зіграти позитивну роль. Нам потрібна зважена, розумна, але швидка дія і от якраз Україна має великі шанси продовжити рух у Європу».

Також політики вбачає загрозу у втраті безвізу для України. Нардеп зазначив, що нинішній прояв «лукашенкізму» з боку нової влади в Україні може призвести до цього та припинення допомоги зі сторони міжнародних партнерів.

«Багатьом людям в країні подобається Лукашенко, але ті, кому він не подобається – набагато активніші. Вони не допустить прояву «лукашенкізму» в Україні. Зараз люди спостерігають за передвиборчою кампанією. Але якщо це продовжиться після виборів, то тоді в суспільстві будуть назрівати дуже сильні протестні рухи, тому що люди не хочуть того, щоб Україна перетворилася в Білорусію. Українці не мають диктатури».

21 липня в Україні відбудуться дострокові парламентські вибори. Українці обиратимуть новий склад Верховної Ради. Володимир Ар’єв закликав вінничан підтримати «Європейську Солідарність», а також всіх мажоритарних кандидатів на округах.

Народний депутат України Володимир Ар’єв під час візиту у Вінниці відвідав наукову лабораторію «Небесна...

Друге місце ділять Кравчук і Кучма. Більшість українців вважають, що серед президентів України Петро Порошенко зробив...

Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
18:35 Звітні концерти у Козятинській дитячій музичній школі: поділилися фото виступів photo_camera 16:15 Куди йти навчатися Козятинчанам. Вступ 2024 (партнерський проєкт) 15:30 Жовтий дощ дістався Козятина. Фото-відео play_circle_filled photo_camera 14:12 Першими робитимуть вулиці з найбільшими ямами: у Козятині стартує сезонний ремонт доріг Від читача 13:44 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 13:04 Дефіцит в енергосистемі: на Вінниччині вводять графіки обмеження потужностей для підприємств 12:18 «Не вистачає грошей, щоб покупцям решту давати» 11:33 Латки на Куликівського скоро доведеться латати 10:00 У Безіменному відкриють меморіальну дошку на честь Героя Вадима Янчука 09:09 Збирають підписи аби присвоїти звання Героя України (посмертно) солдату-навіднику Анатолію Федорцю 08:08 «Дикі кабани» вибороли «бронзу» у районному етапі зі спортивного орієнтування photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up