Редакційна пошта, від якої розпускаються крила

Мені надходить багато листів від різних людей. Пишуть дітки, які дякують за публікації, пишуть батьки, пенсіонери, прихильники діючої влади, які звинувачують у брехні... Не в моїй звичці публікувати листи про діяльність газети. Але частину цього хочу надрукувати в газеті, як свідчення того, що стою на правильному шляху. На подібну тему пишуть або дзвонять редакції багато людей. У основному, вони не хочуть “світитися”. Словесно підтримують, хвалять, бажають усіляких гараздів чи обурюються. Приємно, що останніх — одиниці.

Лист в номер

Група підтримки в боротьбі з бандитами

Таня, Ви дуже сильна жінка, не опускайте руки, а ще більше боріться з цими бандитами-олігархами. У Вас в руках сильніша зброя, ніж у них, це преса. Пишіть, голубко, все, як є, і розказуйте людям правду, хто нами керує і що вони вже через розкоші втратили розум і совість, і не бояться Бога і його кари. Творять такі страшні злочини.

Таня, не бійтеся і нехай Ваші кореспонденти не бояться. Бо я чула на базарі, що всі люди довольні, що ви в своїй газеті пишете правду, не дивлячись на посади, а не так, як інші газетки — блюдолизи. Вони тільки те й пишуть, що лижуть чиновникам п’яти, якщо не сказати гірше. Пишіть, наші шановні кореспонденти, правду, бо їх потрібно спинити, щоб більшої біди не наробили. Вперед за правду, наші шановні “ріавці”, бо з вами Бог із Вами люди, а ці покручі рано чи пізно підуть у прірву.

З повагою до Вас С. Віра

Про правду

Деякі вважають, що не завжди обов'язково говорити правду, якщо це може врятувати людину, то не гріх вдатися до брехні. Складно сказати, таке твердження є правильним чи ні. Адже є такі люди, які не хочуть чути правди.

До того ж, у кожного своя правда і вона є тим, у що вони вірять. Питання, що таке правда, на перший погляд здається легким і зрозумілим. Однак це питання дуже глибоке і кожен, мені здається, може відповісти на нього по-своєму, відштовхуючись від власних думок і поглядів на життя. Для мене брехня – це прояв боягузтва і лицемірства, а правда – це те, чим слід керуватися завжди.

Хочу звернутися до всіх наших читачів, пишіть-дзвоніть: критикуйте, радьте, хваліть, ганьбіть, підтримуйте газету “RIA-Козятин”. Ваша оцінка нам дуже важлива для аналізу і покращення роботи. Пропонуйте своє бачення розгорнення тем, опитувань, історій, медичних прайсів. Ваша активність має згуртовувати активних людей, які на наступних виборах об’єднаються і оберуть достойних депутатів та очільників.

Коментарі (0)

Хлопці горіли, рили, палили, пили чай з побратимом, якого ранком відправляли додому 200-тим грузом. У них є колеги по зброї,...

Якщо ти мешкаєш поряд з пожежною частиною, це не значить, що тобі не потрібен вогнегасник. Хто б сперечався. А от коли йдеться...

14 жовтня православні християни святкують День Покрови Пресвятої Богородиці. У народі говорять: «Покрова накриває...

Учора на Козятинщині відбулося урочисте закладання першої сваї фундаменту під будівництво елеватора. Місцем події стало село...

Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
10:28 Синоптики попереджають про грозу 09:35 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 08:12 Сьогодні може бути гучно — підриватимуть кар'єр 06:17 У гімназії № 9 пам’ятають загиблих воїнів і дякують живим Від читача 13:44 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 21:19 «Маю знов проблеми. Гістологія показала передраковий стан гортані» 18:35 Звітні концерти у Козятинській дитячій музичній школі: поділилися фото виступів photo_camera 16:15 Куди йти навчатися Козятинчанам. Вступ 2024 (партнерський проєкт) 15:30 Жовтий дощ дістався Козятина. Фото-відео play_circle_filled photo_camera 14:12 Першими робитимуть вулиці з найбільшими ямами: у Козятині стартує сезонний ремонт доріг 13:04 Дефіцит в енергосистемі: на Вінниччині вводять графіки обмеження потужностей для підприємств 12:18 «Не вистачає грошей, щоб покупцям решту давати» 11:33 Латки на Куликівського скоро доведеться латати
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up