Роздуми про незаконні вирубки

  • Козятин післявиборний
  • Автор: Козятин післявиборний
  • Блог для розміщення всіх матеріалів надрукованих в газеті "RIA-Козятин" відносно роботи нової влади на чолі з новим міським головою Олександром Пузирем 

  • access_time

У кишеньковій газеті прочитала замітку небайдужого читача про незаконну вирубку дерев у лісосмузі під Махарицями. Те, що у нас є небайдужі люди, це радує. От тільки такий собі не байдужий читач знає всі подробиці такої вирубки? Коли голова села Наталя Вікторівна брала дозвіл на розширення дороги?  І коли її завершили? Складається враження, що невідомий добродій разом з головою села перебирають в її кабінеті папери того лісосмугового злочину. От тільки, чому мовчав він, коли пиляли ту посадку, що поле затіняла. Тоді, як в нашій редакції з тривожними повідомленнями про вирубку дерев зашкалювало, в газетці мера і не натякали за незаконну вирубку. Зате тоді у відповідь на критичну статтю в газеті “RIA-Козятин” відносно вирубки дерев ще один добродій в газетці розповів, які гарні і смачні голова села пече короваї. Короваї, дійсно хороші. Та здоба — то одне, а незаконна вирубка за участі Наталії Вікторівни — вже інше.

Як хтось собі уявляє, що невідомі вирізали цілу посадку? Тоді потрібно поїхати в село Тучу і запитати одного такого лісоруба, скільки йому обійшовся всього один зрубаний ясен. Можемо завірити всіх, з тих, хто попався, хоч в лісосмузі, хоч у лісі — більше пиляти не піде.

Зараз цей злочин хочуть повісити на невідомих крадіїв. Тоді виникає запитання, а кримінальне провадження відкрите? Звичайно, ні, тому що фігуранти цього злочину відомі. А замітку в газету, що за гривню — написав не небайдужий читач, а хороший покровитель сільського голови.

Ще хочеться окремо сказати автору статті: Поки будуть такі видання і такі борці з незаконними вирубками як ваша газета, то ситуація не зміниться. Звичайно, за смачний коровай писати простіше. Тільки вирубані куби деревини від цього не поменшають.

Галина Касянівська

Коментарі (0)
Така собі стратегія «Стратегії» розвитку Козятина! Чому? Пояснюємо.

28 травня на сесії Козятинської міської ради, досить тихо, з мовчазної згоди більшості депутатів було припинено діяльність...

Міста у  розвинених країнах чисті й ошатні постійно, а до певних подій їх ще святково прикрашають. Жителі міст пострадянських...

Коли кнопки на калькуляторі западають... Схоже, пузиреботи знайшли новий спосіб потішити непомірне владне его свого...

День міста розпочався в Журбинцях

  Другий рік поспіль мешканці Козятинщини свято Купала відзначають в селі Журбинці. Цього року він припав на суботу,...

Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
12:55 Козятинчанам безкоштовно обмінювали поліетиленові пакети на модні «екоторбинки» play_circle_filled 11:19 Дошку пам’яті загиблих Героїв будуть добудовувати 10:14 На Козятинщині зростає захворюваність на кашлюк. Вже захворіло сім дітей 10:05 Робота у Козятині: свіжі вакансії від козятинських компаній Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 09:44 Створили цех запаювання продуктових пакетів, копіюючи технології з інтернету. 09:20 Козятинська ЦРЛ отримала дві тонни допомоги. Це крупи, борошно, олія для харчоблоку 07:56 Вітер повалив дерева. В Козятинській громаді теж photo_camera 17:01 Вчитель Козятинського опорного ліцею Богдан Пічкур увійшов у дванадцятку кращих учителів України 16:28 Дружині загиблого Героя Віктора Кравчука вручили орден «За мужність» ІІІ ступеня 15:35 На регіональному фестивалі колотухи було на що подивитися, що показати 14:01 «Одужую після надскладної операції, готуюсь до хімії» 13:50 Благодійний фонд Миколи Філонова допомагає організовувати харчування в школах Вінниччини (пресслужба БФ)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up