Село, що стабільно продуктує дитячі трагедії

Сьогодні є всі підстави вважати Марківці Козятинського району селом, де страждають діти. Ще не завершилась судовим вироком трагедія, коли мама намагалась продати 6-річну дитину для подобового жебракування, як розігралась інша — з трагічнішими тяжкими наслідками.

Відчим 9-ти річного хлопчика, що мешкають в  с.Марківці застосував надмірну злочинну жорстокість до дитини. Як свідчать лікарі, у малолітнього потерпілого термічні опіки середньої важкості. Термін лікування спрогнозовано до 4-х місяців. Чи спричинить це каліцство, лікарі передбачити ще не беруться. Після обов’язкових медичних процедур в районній лікарні, дитину відправлено в спеціалізований опіковий центр Вінниці.

Проведеним власним дослідженням без співпраці з поліцією, шляхом опитування мешканців села нам повідомили про те, що відчим і раніше застосовував надмірну фізичну силу. Місяць хлопець не виходив на вулицю. Зі слів матері, був наказаний за негідну поведінку. В чому це виражається, не встановлено. В той день, відчим послав хлопця за папиросами і недорахувавсь їх по кількості штук. Саме за це, з метою педогогічного впливу, скористався відкритим вогнем, піддав тортурам. Від отриманого шоку хлопець втік до сусіда, який викликав швидку медичну допомогу і перховував до приїзду медиків. В цей час відчим намагався розшукати по селу дитину. Це йому, слава Богу, не вдалось.

Як би в подальшому розігралась трагедія, описати складно. Важко уявити трагізм ситуації, в якій опинилась 9-ти річна дитина та сусід, що переховував малого та викликав медиків.

В ході опитування один із мешканців дав коротке інтерв’ю.

— Своє прізвище я не називатиму. З тих пір, як до нас припер та вклинивсь мафік, село, наче прокляте. Кругом одні трагедії. Хамство, що в ньому від роду. Коли трагічно загинув його брат, переслідує трагічний рок. З тим Пашою з села тільки тим і зайняті, що напихання своїх карманів. Таке не відмолити навіть каплицею, яку вони побудували із блоків обсцяних колективною худобою з розібраних корівників, які вони викрали. Скотські нападки на ветерана-кіборга корінного мешканця села. Різання резини коліс автомобілів, приїхавших до його гостей. “Кидання” людей на майно.

Паї — це те, чим живе тепер село. Шкода, що люди не пішли тоді, як приїжджав “Айдар”, проти його волі. Впору село переназвати не в Марківці а в Мафівку. Я переконаний, такої ганьби, як тепер. не переживає жодне село в районі, а, можливо, в Україні. На мою думку, у всьом вина мафіка. Аж ніяк не депутата, сусіда тої туртурованої дитини. Село перестало бути селом, стало натуральним пеклом. По біблії: біда біду тягне. А корінь її — мафік.

Коментарі (3)
  • Наташа Галустян

    Дуже  багато  негативу  на  адресу махнівського сільського  керівництва  читала  раніше.Інколи  брали сумніви чи так?Дороги зимою не очищаються,бурянами  в ріст людини  заросло село пропала водонапірна вежа-підрядника не можуть найти щоб взнати де вежа за  яку проплачені гроші місцевого  бюджету в приміщенні  сільської ради влаштовують  попойки та інтимні зустрічі       держслужбовці невистачить місця щоб все описати про  цей  бандитський виконком.Зараз  читаю кожну статтю про виконкм махнівської сільської ради.Страшно до чого  докерувались -опущені сором в центрі Європи живуть та керують невігласи.
  • Влад Лісовий

    Глобальне питання чи можливо з краденоо будувати церкву.А священник що прийняв побудовану церкву він хто
  • Влад Лісовий

    https://kazatin.com/Podii/hto-vinen-koli-diti-zhebrakuyut-10713509.html

    Хто винен, коли діти жебракують Село Козятинського району в полі зору всього світ

    Посилання на джерело: https://kazatin.com/Podii/hto-vinen-koli-diti-zhebrakuyut-10713509.html

За кермування у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння тепер накладуть штраф у розмірі від 17 тис. грн...

Я пережив шок навіть в тих місцях, в яких не сподівався. Перебуваючи у відрядженнях в різних країнах шенген-зони, дякуючи...

Сьогодні є всі підстави вважати Марківці Козятинського району селом, де страждають діти. Ще не завершилась судовим вироком...

У спецпідрозділу «морські котики» американських ВМС є одна спеціальна вправа – потрібно 5 хвилин протриматися...

Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
21:19 «Маю знов проблеми. Гістологія показала передраковий стан гортані» 18:35 Звітні концерти у Козятинській дитячій музичній школі: поділилися фото виступів photo_camera 16:15 Куди йти навчатися Козятинчанам. Вступ 2024 (партнерський проєкт) 15:30 Жовтий дощ дістався Козятина. Фото-відео play_circle_filled photo_camera Від читача 13:44 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 14:12 Першими робитимуть вулиці з найбільшими ямами: у Козятині стартує сезонний ремонт доріг 13:04 Дефіцит в енергосистемі: на Вінниччині вводять графіки обмеження потужностей для підприємств 12:18 «Не вистачає грошей, щоб покупцям решту давати» 11:33 Латки на Куликівського скоро доведеться латати 10:00 У Безіменному відкриють меморіальну дошку на честь Героя Вадима Янчука 09:09 Збирають підписи аби присвоїти звання Героя України (посмертно) солдату-навіднику Анатолію Федорцю 08:08 «Дикі кабани» вибороли «бронзу» у районному етапі зі спортивного орієнтування photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up