Що собою являє сьогодні офіс “RIA-Козятин”

Ми знаходимося за адресою м. Козятин, вул. Незалежності, 39. Редакція являє собою комерційний філіал корпорації “RIA”, центральний офіс якої знаходиться у Вінниці

Редактором філії являюсь я. Фінансовий директор та видавець Євгеній Білоус. Наш журналістський колектив складається з людей вже зрілого, сформованого віку жіночої та чоловічої статі. Наша газета, крім політичної та соціально-значимої інформації, містить розважальну, культурну та рекламну. Не дотуємося ніякими державними коштами. Тому здійснюємо свою діяльність в юридично-правовому полі, орієнтуючись на людей із здоровим глуздом, з почуттям справедливості, що шанують свої родини, дбають про дітей, не кидають напризволяще батьків похилого віку. Якщо загалом оцінити, то ми охопили все місто і район з населенням до 70 тисяч людей. Шанують наше видання ті, хто виїхав на постійне чи тимчасове проживання (Ізраїль, Канада, Італія, Іспанія, Бельгія, США, Німеччина). У нас маса вдячних читачів за кордоном, які постійно з нами на зв’язку.

Представники влади виражають нам свою зневагу з тієї причини, що ми не сприяємо їхнім акціям політичного популізму, неякісній роботі як менеджерів управління містом і районом. Постійно заявляють, що вони не читають газету і тому на них вона не впливає. Що не відповідає дійсності. У нас є свідчення, дипломи, подяки різних світових видань, а мене як редактора запрошують для читання лекцій на тему “Як вижити комерційній газеті в протистоянні з місцевою владою”. Наш юридично-фаховий рівень допомагає вигравати суди учасникам та ветеранам діючої війни з Росією, малозабезпеченим верствам населення тощо.

Ми допомагаємо і відстоюємо інтереси пенсіонерів, багатодітних родин, інвалідів. Діє акція по збору одягу. Він відсортовується в зону бойових дій, нужденним народності ромів, багатодітним сім’ям.

У нашому розпорядженні знаходиться вже близько півтори тонни кришечок, які зносять небайдужі люди. Ми їх акумулюємо і ведемо переговори з комерційними структурами про їх максимально вигідну реалізацію. Гроші плануємо використати на надання допомоги пораненим ветеранам війни, про що прозвітуємо.

Завдячуючи проведенню журналістських розслідувань, нам вдалось накопичити суму і закупити 8 засобів спецзв’язку та допоміжні пристрої з їх експлуатації. Передали нашим землякам, за що вони вдячні. Одна з успішних акцій — співпраця нашого волонтерського центру з підрозділом морської піхоти, що перебував у зоні бойових дій. Це придбання нових скатів для джипа, що використовується в бойових зіткненнях з ворогом. Є і інші приклади нашої успішної діяльності. Однак шпальти газети обмежені.

Крім того, в офісі знаходиться, як ви зрозуміли, центр волонтерської допомоги, безкоштовних юридичних консультацій, Бюро знахідок, представництво військового патріотичного клубу “Айдар”, організації “Ніхто крім нас”, підрозділу добровольчого руху ОУН, штабу козятинських партизан, “Громадянської позиції”. Це такий великий вулик, наповнений здоровим змістом, що формує та розвиває, береже і дбає за людей і нашу єдину соборну державу — Україна.

Коментарі (1)
  • Василий Мордюк

    Молодці. Так тримати !!!

Хлопці горіли, рили, палили, пили чай з побратимом, якого ранком відправляли додому 200-тим грузом. У них є колеги по зброї,...

Якщо ти мешкаєш поряд з пожежною частиною, це не значить, що тобі не потрібен вогнегасник. Хто б сперечався. А от коли йдеться...

14 жовтня православні християни святкують День Покрови Пресвятої Богородиці. У народі говорять: «Покрова накриває...

Учора на Козятинщині відбулося урочисте закладання першої сваї фундаменту під будівництво елеватора. Місцем події стало село...

Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
13:08 З Меморіального комплексу у Козятині викрали поминальну лампадку. Злодія впіймали 12:00 Постраждали всі блоки на Ладижинській ТЕС: повідомили наслідки ракетної атаки 22 березня 11:10 Сьогодні в області через сильний вітер підвищений рівень небезпеки. Буде сухо та сонячно 10:15 Не вистачає кілька тисяч гривень на комплекти одягу-трансформера для поранених photo_camera Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 09:08 Глуховецький ліс повертають у власність Вінницької обласної Ради 08:37 «Тарифи в дію ще не ввели. Та розрахунок поданий на затвердження в ЖКГ» 19:04 Поділилися фото, як на території Козятинського ліцею №7 наводили лад photo_camera 18:19 Запідозрив гостя у крадіжці свійської тварини і штрикнув йому ножем в плече та груди 17:26 Вибухонебезпечно: у Панасівці знайшли артилерійський снаряд 15:14 Вибираємо кросівки для щоденного носіння: на що треба зважати (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up