Що я думаю про Ляшка

  • Називаємо речі своїми іменами
  • Автор: Називаємо речі своїми іменами
  • З 2014 року редакцію знову очолила Тетяна Лозінська. Політика газети "RIA-Козятин" стала більш опозиційною до існуючої влади. В цьому блоці публікуються думки людей, які поділяє редакція.

  • access_time

У минулому номері газети “RIA-Козятин” була розміщена стаття Радикальної партії про ринок землі. Головний радикал підкреслив, що селянам потрібна державна підтримка, а не ринок землі. Які мудрі слова захисника вчителів, лікарів та пенсіонерів. А біля трибуни Верховної Ради радикали взагалі продемонстрували підручник справедливості. Вони заставили інших слуг-олігархів відтермінувати продаж землі ще на рік. Сімнадцять радикалів, що заблокували трибуну, перелякали весь парламент і  402 інших народних обранці здались і прийняли правильне для селян рішення — продовжили мораторій продажу сільськогосподарських земель ще на рік. Адже зараз в селян немає грошей, тож землю скуплять буржуї й олігархи?

От тільки Олег Валерійович, сказавши “А” не каже “Б”. Не аналізує він та не признається, чому селяни стали такими бідними. Не каже він, за яких умов у селян з’являться гроші на купівлю землі на рік наступний. Чи не стали українці без грошей через корупційну схему, наприклад “Роттердам+”. Ту саму схему, де вугілля Рената Ахметова продається, нібито воно везется з Роттердаму. За яку споживачі електроенергії вже переплатили 25 мільярдів гривень.

Людей компанія ДТЕК олігарха Рената грабує на гроші, а головний захисник українського народу цього не бачить і не блокує трибуну з цього приводу.  

Я скажу вам по секрету, який всі знають, що Олег Валерійович блокує трибуну тоді, коли на цьому можна виграти в лотерею, підставити опонента та ще й сподобатись людям за гарні слова. Він же пройшов університети дитячого будинку, трьох інтернатів, першого вироку за шахрайство. Правда, ту судимість пізніше зняли. Інакше як би це він міг, не будучи в бізнесі, декларувати ті мільйони, які нажив непосильною працею.

А мораторій на продаж землі потрібний самому головному радикалу. Він тих земельних ділянок, з інформаційних джерел, скупив всього шість.

Галина Касянівська

Коментарі (0)
Паразити на тілі листонош і населення України

Подивившись телепередачу «Формат України» за темою зарплат міністрів та їх заступників, керівників державних...

Спалював себе. Світив іншим. Пам`яті лікаря

Олександр Федорович Юхимчук народився в місті Козятин в сім`ї залізничників 7 лютого 1943 року. Закінчив Вінницький медінститут...

Неякісні послуги? Як і куди скаржитися

Трохи більше тижня тому, 6-го березня, відбулося засідання уряду з питань покращення бізнес-клімату в Україні. Одним з затверджених...

Від коштів, які надійшли до держбюджету за рахунок розмитнених автомобілів, держава у березні-квітні зробить додаткові виплати...

Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
08:26 «Міс україночка ліцею №1-2024»: опублікували фото учасників та результати голосування photo_camera 19:00 У Пиковецький сільський ставок випустили понад 200 кілограм коропа photo_camera 18:16 Загинув в районі Богданівки: минає рік, як ми втратили Героя Володимира Грубіка 15:55 Поки ремонтують КТ, козятинчани зможуть пройти його безкоштовно у Бердичеві Від читача 11:45 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 14:07 Цієї ночі на Вінниччині сили ППО знову збивали «шахеди» 13:26 В Козятині п’яний водій хотів відкупитись від патрульних за двадцять тисяч гривень 11:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 11:00 Що замовляла міська рада в лютому 10:04 Козятинські студенти поїхали у Німеччину аби пройти практику. Показали фото photo_camera 09:06 Ситуація з туберкульозом напружена: серед чотирьох громад найбільше хворих — у Козятинській
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up