Щоб депутати були ручними, їм щось то зробили

  • Називаємо речі своїми іменами
  • Автор: Називаємо речі своїми іменами
  • З 2014 року редакцію знову очолила Тетяна Лозінська. Політика газети "RIA-Козятин" стала більш опозиційною до існуючої влади. В цьому блоці публікуються думки людей, які поділяє редакція.

  • access_time

  

Василь Пилипчук. Дозволяють стояти на базарі міняти валюту.

 

Алла Пилипчук. Не чіпають чоловіка-мінялу. А ще дали крісло завполіклініки, звідки пішла на пенсію мама Пузиря.

Марина Гончарук. Дали роботу у відділі спорту.

Віктор Малішевський. Створив на паперіі в котельні на ПРБ підприємство “100 дрібниць” без жодного працівника. Але підряди від міської ради має на сотні тисяч. Наприклад, “видає” плитку підприємцям за своєю ціною на тротуари біля торговельних точок (порядок примусово-”добровільний”).

Павло Ясний. Призначений директором бомжатника (соціальний гуртожиток в приміщенні колишнього терапевтичного відділення), який ще не відкритий, але зарплатня йде. Офіційно - заступник директора терцентру.

Ольга Дацюк. Непотоплюваний есмінець. Ніякі скарги на її роботу як директора терцентру по обслуговуванню престарілих одиноких міськрадою до уваги не беруться.

Людмила Гаврилюк. Присосалась до бюджету і їй без черги на всілякі забаганки без проблем виділяють на дитсадок гроші. Будучи головою бюджетної комісії, виділила найбільше грошей на цей заклад (конфлікт інтересів, який не помічають правоохоронні органи)

Лариса Савчук. Отримує всі підряди по озелененню міста. Засохлі туї також її витвір.

Сергій Матвіюк. Директор Торгового центру “Табачок” - сигарети і алкоголь з дозволеними холодильниками на тротуарі та нехтуванням законодавства (481/95 вр ст.1 19.12.95) про 20 метрів приміщення для торгівлі алкоголем, радник міського голови.  

Роман Масира. Отець святий з бюджету міста вибив 100 тисяч на будівництво церкви.

Євген Буравський

Федір Кропива

Буравський і Кропива. Два флюгери. Куди вітер, туди дим. Хоча Буравський БПП — йому сам Бог велів, але Кропива від “Нашого краю”.

Микола Синюшко. Заради блага школи в Залізничному, де працює директором.

Олексій Каратєєв. Дали посаду голови бюджетної комісії, що сприяє відсутності власної позиції, не зважаючи, що воював на сході України.

Олена Лєбєдєва

Ольга Поліщук

Лєбєдєва і Поліщук. Сірі миші міськради, шуршать, щоб їм було добре.

Паша Луцюк. Завжди “за” заради спортивних майданчиків та матеріального блага футбольної команди.

Костянтин Марченко. Йому дали руля.

Надія Якимова. “Повитуха”. На її окрузі в першу чергу відремонтували дорогу, чим рот всім її виборцям закрили. Родичів працевлаштували.

Коментарі (1)
  • Василий Мордюк

    Знайомі  обличчя .
Паразити на тілі листонош і населення України

Подивившись телепередачу «Формат України» за темою зарплат міністрів та їх заступників, керівників державних...

Спалював себе. Світив іншим. Пам`яті лікаря

Олександр Федорович Юхимчук народився в місті Козятин в сім`ї залізничників 7 лютого 1943 року. Закінчив Вінницький медінститут...

Неякісні послуги? Як і куди скаржитися

Трохи більше тижня тому, 6-го березня, відбулося засідання уряду з питань покращення бізнес-клімату в Україні. Одним з затверджених...

Від коштів, які надійшли до держбюджету за рахунок розмитнених автомобілів, держава у березні-квітні зробить додаткові виплати...

Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:25 Смертельна ДТП у Нападівці: під колесами ГАЗу загинув 58-річний чоловік 17:15 Козятинчан запрошують на турнір дружин юних рятувальників-пожежних 15:23 Що вирішив Верховний суд у справі з ремонтом на Куликівського 15:16 Козятинська ЦРЛ отримала від МОЗ нові генератори Від читача 16:59 Проект з кібербезпеки BRAMA запустили в Україні 14:28 У Козятині визначили переможців І етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» photo_camera 13:09 Минає два роки, як ворожа ракета вбила козятинського залізничника В'ячеслава Франчука 10:28 Синоптики попереджають про грозу 09:35 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 08:12 Сьогодні може бути гучно — підриватимуть кар'єр 06:17 У гімназії № 9 пам’ятають загиблих воїнів і дякують живим 21:19 «Маю знов проблеми. Гістологія показала передраковий стан гортані»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up