“У випадку узурпації влади, порушення владою права громадян на свободу та гідність, народ має право на повстання”, — ст. 5 Конституції України

Загальна більшість статей інформативного характеру носить ситуативну інформацію. Певно, що в розриві на момент читання являється епізодичною.

Завдяки своїй професії, я можу, хочу чи не хочу, але ситуацію оцінюю наперед на день, час, місяць, квартал, а інколи на рік. Якщо події відслідковувати, то немає потреби починати зі старту якихось подій. Правильно починати з останньої події.

Саме — публікації на шпальтах одного вінницького друкованого видання, в яких голова Козятинської районної ради для загалу дав пояснення терористичного акту в с. Козятин відносно родини екс-голови райради (Валерія Стахова). Організатором злочину В. Слободянюк вбачає самооборону та АТОвців Козятина.

Нагадаю, що пан Стахов в місці свого помешкання став жертвою тяжкого злочину, терористичного акту. Поліція, СБУ, прокуратура його кваліфікували, як навмисний підпал, аж ніяк не терористичний акт. Зі слів потерпілого, на місце пригоди прибули правоохоронці аж через дві години. Склад оперативної групи був мінімальний. Ніяких тобі перехватів. Закрадається думка, що терористи і силовики працювали по одній програмі. Мета — не протидіяти злочинцям, а причавити доволі успішного підприємця.

Чому — визначив сам потерпілий, який назвав організатора злочину, вказав причини, мотиви та кінцеву ціль. Уточню: кримінальна справа, по якій виступає потерпілою дружина екс-голови. А обвинувачений ніхто інший як голова Козятинської районної ради Віктор Слободянюк.

Що притаманно вказаній ситуації, що ми змоделювали з точністю на сто відсотків по події теракту і опублікували в “RIA-Козятин”, де передбачили вказаний злочин. Мало того, мою родину і родину потерпілого передбачали, як жертв злочину.

З моєї логіки, я на черзі після Стахова. Адже кожного тижня відправляю заяви в НАБУ, НАЗК, Прокуратуру області, Головне управління Національної поліції та антикорупційний комітет України з доведеними фактами корупції голови Козятинської райради.

Яким чином будуть чинити наді мною розправу, я не знаю. Отруять наркотиками, алкоголем, спалять живою в квартирі? Я не вірю жодному чиновнику силових структур у Козятині. Я зневажаю всіх голів сільських рад, що вступились реабілітовувати Віктора Слободянюка. А мене з чоловіком обрекли на вбивство, яке я маю чекати?

Конституція, Закон, Кримінальний кодекс не діє. Не діє прокурор. Не діє поліція. Не діє СБУ.

На даний момент офіційно звертаюсь до Міжнародної спілки журналістів, до правозахисних організацій, враховуючи бездіяльність силових структур, моєму життю та моїй родині загрожує небезпека, прошу політичного притулку в країнах Шенген-зони.

Коментарі (0)

Хлопці горіли, рили, палили, пили чай з побратимом, якого ранком відправляли додому 200-тим грузом. У них є колеги по зброї,...

Якщо ти мешкаєш поряд з пожежною частиною, це не значить, що тобі не потрібен вогнегасник. Хто б сперечався. А от коли йдеться...

14 жовтня православні християни святкують День Покрови Пресвятої Богородиці. У народі говорять: «Покрова накриває...

Учора на Козятинщині відбулося урочисте закладання першої сваї фундаменту під будівництво елеватора. Місцем події стало село...

Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:34 Загинув при виконанні бойового завдання. Минає річниця, як ми втратили Героя Богдана Жмуцького 18:05 У Залізничному біля трансформатора знайшли гранату. Вона виявилася іграшковою 16:00 «За що сваритися, що селянина нагнули?» 15:40 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 15:16 Сорок хвилин розглядали одне питання, а тоді зі скандалом розійшлися 14:53 «Поки у дітей весняні канікули і вони кайфують, вчителі дружно працюють по благоустрою селища» play_circle_filled 14:00 Як сортувати пластик правильно — розповідає експертка 13:08 З Меморіального комплексу у Козятині викрали поминальну лампадку. Злодія впіймали 12:00 Постраждали всі блоки на Ладижинській ТЕС: повідомили наслідки ракетної атаки 22 березня 11:10 Сьогодні в області через сильний вітер підвищений рівень небезпеки. Буде сухо та сонячно 10:15 Не вистачає кілька тисяч гривень на комплекти одягу-трансформера для поранених photo_camera 09:08 Глуховецький ліс повертають у власність Вінницької обласної Ради 08:37 «Тарифи в дію ще не ввели. Та розрахунок поданий на затвердження в ЖКГ»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up