Українці мають самі вибирати президента

Московська імперія та сепаратисти на сході країни – це не єдина загроза для України, як держави та нації в цілому. Головне занепокоєння викликає те, що українські урядовці збагачуються шляхом розкрадання державного оборонного замовлення, пожертвування країнами, які нам допомагають.

Увесь політикум, на чолі з президентом, на всю розганяють думку, що вони українці, яких знає весь світ, і що вони вже почали підготовку до виборів. На перемовах, не зрозуміло з ким, не зрозумілі представники США висунули нам, українцям, умови, щоб вибирали Президента України не для України, а для США. А такий собі не забруднений політикою Гордон, якого можемо визнавати громадянином України, але не представником української титульної нації, майже без українців призначив себе в Президенти України. Саме це буде фішкою майбутніх виборів?

Ми, як партійний осередок “Громадянської позиції” спільно з іншими політичними партіями 17.10.2017 року долучились до акції в м. Київ біля стін Верховної Ради України. Ми проти того, щоб Порошенко, Гройсман з Гордоном та США визначали Президента України. Вони вже визначили нас, як об’єкти виборчого процесу, від яких нічого не залежить. Це дуже ганебна їх думка, бо ми, українці, суб’єкт виборчого процесу і самі виберемо собі президента. Бо такий недалекий процес, як Будапештський меморандум свідчить про одне: зі слабкими не рахуються, їх зневажають, ними жертвують в угоду власних інтересів.

До меморандуму в Будапешті світовий конгломерат і внутрішні колоборанти з Росією, Англією, США. Пізніше Німеччина, Франція та Китай — нам гарантували мир та цілісність держави. Для них ми тоді стали найголовнішою справою: зараз і негайно роззброїти третю за потужністю державу в світі. І грошей на це не шкодували. Перетворивши Україну в найкоротший термін з фортеці СРСР в депресивну державу, яка сама відбивається від світового агресора Російської імперії. А грошей, таких бажаних, від світових лідерів немає. Мало того, навіть те, що виділяється, розкрадається тими особами, яких колись призначила Росія в Україні. Так що, як і колись, такі представники, як Троцький, Калганович, Косіор, а нині Порошенко, Луценко, Аваков. То, як внуки, що творять те ж саме, що і їх діди. Повально спотворюють Конституцію України, безумовно і повністю знищують в українців бажання мати власну державу, мову, пісню. Придумавши слоган АТО і використовуючи його, намагаються стомити націю до бажання вчинити опір. Урбанізувати село, з метою захоплення всієї землі України. Між голодомором та сьогоднішнью урбанізацією різниці немає аж ніякої. Там і там іде мова про знищення селянства, яке поки володіє землею і не дається в полон та на знищення.

Виходить так, що Україна в часи Махна, Голодомору, УПА та сьогоднішнього АТО заважає олігархам повністю заволодіти Україною. Мова йде про знищення нації за національною ознакою.

Я була в окупованій Луганщині в 2014 році і бачила, як небезпечно бути там українкою, за одне можливе слово мовою моїх батьків я підлягала знищенню, тобто розстрілу.

Майдан показав лише одне — ми сильна нація і у нас вистачить національних лідерів, як регіональних, так і світового масштабу. Єдина перешкода, така як байдужість більшості, має бути подолана. Щоб зник огидний слоган АТО, а ветеранів і бійців ми вважали ветеранами війни з Російською імперією.

Слава УКРАЇНІ! СЛАВА НАЦІЇ!

Коментарі (0)

Хлопці горіли, рили, палили, пили чай з побратимом, якого ранком відправляли додому 200-тим грузом. У них є колеги по зброї,...

Якщо ти мешкаєш поряд з пожежною частиною, це не значить, що тобі не потрібен вогнегасник. Хто б сперечався. А от коли йдеться...

14 жовтня православні християни святкують День Покрови Пресвятої Богородиці. У народі говорять: «Покрова накриває...

Учора на Козятинщині відбулося урочисте закладання першої сваї фундаменту під будівництво елеватора. Місцем події стало село...

Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up