Українці вважають, що найбільший внесок у розвиток державності вніс Порошенко

Друге місце ділять Кравчук і Кучма.

Більшість українців вважають, що серед президентів України Петро Порошенко зробив найбільший внесок у розвиток української державності. На другому місці - Леонід Кучмата Леонід Кравчук, сказано в результатах дослідження "СОЦІСу".

Респонденти певною мірою визнають вклад Леоніда Кравчука і Леоніда Кучми в зміцнення державної незалежності України, а також внесок Леоніда Кучми у зміцнення і розвиток української економіки.

Найменш ефективними Леонід Кучма і Леонід Кравчук, на думку респондентів, були в боротьбі з корупцією.

Респонденти здебільшого не бачать суттєвого внеску в розвиток країни з боку Віктора Ющенка і Віктора Януковича. При цьому найбільш негативно оцінюють заслуги Віктора Януковича.

Більшість респондентів визнають значний внесок Петра Порошенка в більшості з напрямів розвитку країни, особливо в інтеграцію в Європу і в зміцнення обороноздатності. За останній рік оцінки його заслуг помітно поліпшилися. Слабким місцем в його роботі, на думку більшості опитаних, була і залишається боротьба з корупцією.

З огляду на нетривалий термін перебування Володимира Зеленського на посаді президента, респонденти в основному або не змогли оцінити його внесок у розвиток країни, або вказували на відсутність такого вкладу.

Дослідження проведено з 3 по 9 липня цього року спільними зусиллями Інституту стратегічних досліджень та прогнозів "Янус" і Центру "СОЦІС". Опитування проводили на планшетах методом F2F за загальнонаціональною вибіркою, що репрезентує доросле населення України (крім Криму та непідконтрольних територій на сході України) за такими показниками, як стать, вік, регіон проживання та тип населеного пункту.


P.S.: Ця передвиборча кампанія запам’ятається жителям району не лише битвою мажоритарників, яких дванадцять, як місяців. Ніби всі гарні, достойні та авторитетні. Була б воля – розклали їх по місяцях, і нехай закони приймають. А через п’ять років можна й кастинг влаштувати. В той же час доречно сказати, що 3 липня п’ятий Президент Петро Порошенко відвідав Козятинський район, де у Глухівцях зустрівся із місцевою громадою.

Народний депутат України Володимир Ар’єв під час візиту у Вінниці відвідав наукову лабораторію «Небесна...

Друге місце ділять Кравчук і Кучма. Більшість українців вважають, що серед президентів України Петро Порошенко зробив...

Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
16:29 Вручили державні нагороди родинам загиблих військових Козятинської громади photo_camera 15:14 У Козятинській громаді закінчується опалювальний сезон 14:00 Через бойові дії є знеструмлення у Вінницькій області 13:39 Перехід на літній час 2024: коли і куди переводять годинники в Україні Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 13:00 Презентували нову пісню і збирали гроші в гранатомет photo_camera 12:00 Масований удар 29 березня: ППО знищила 84 ракети і дрони з 99, якими атакувала рф photo_camera 11:13 Як відбувається відкликання міського голови за народною ініціативою 10:10 Найкращий сонцезахисний крем для обличчя з SPF 50: як правильно вибрати (Новини компаній) 09:49 Цей день в історії, 29 березня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони 08:37 Ворог вночі атакував Вінниччину. Є влучання в приватний будинок 19:34 Загинув при виконанні бойового завдання. Минає річниця, як ми втратили Героя Богдана Жмуцького 18:05 У Залізничному біля трансформатора знайшли гранату. Вона виявилася іграшковою
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up