Я жахаюсь, це трагедія: одне підлабузництво!

Події про не законне звільнення виховательки дитсадка №6 мають велику історію. Роками депутат міськради від БЮТ — єдиний в місті керівник, постійно як не суб’єкт, то об’єкт судових тяжб. То було з батьками, а тепер з персоналом. Як так, що депутат Людмила Гаврилюк до депутатства не мала проблем, а тут враз стала конфліктною? Влада окрилила?

У соцмережах з’являється пост директриси, в якому вона блукає в своїх думках, чому програла апеляцію, адже в суді першої інстанції в Козятині вона справу виграла.

Завідувачка свою працівницю, вихователя групи дітей звільнила за прогул, якого фактично не було. Маючи “своїх людей” в освіті, в міськраді та суді, суд першої інстанції вона виграла, а апеляцію програла. Чому так? Відповідь дуже проста. У апеляційному суді міста Вінниці рішення проголошуються Іменем України. У Козятинському суді також звучать ці слова, тільки, може, проголошує їх “Ваша честь” без честі? Можна тільки вголос подумати, чому рішення судді Козятинського суду Воронюк стають не правомірними в апеляційному суді.

Звичайно, пані Людмила Гаврилюк і її адвокат-депутат Сич не надіялись, що бідна жінка знайде кошти на апеляцію. Думали, що не повірить у справедливе правосуддя.

От і мучиться тепер директор дитячого садочка і шукає для себе виправдання, чому програла. І поскільки в депутата винні всі, крім неї, то й дописи її в соцмережах цілком зрозумілі.

Оскільки постанова суду про виплату боргу за незаконне звільнення підлягає виконанню, то кошти виділяються з бюджету міста (НЕ ЗА РАХУНОК КОЛЕКТИВУ!), а вже потім покриваються винуватцем добровільно, або знову через суд за позовом адміністрації. Як це буде, повідомимо при нагоді. Думаю, що телебачення з Києва є також доволі не безкоштовною забавою, тільки пересічних городян цікавить, хто за це заплатив? Найбільшою проблемою є те, що про інтереси дітей ніхто і не думав, їх просто проігнорували.

Те, що наговорили на камери (в день другої спроби виховательки поновитись на посаді, коли її, як і 27 квітня, не допустили до роботи) представники колективу, батьківського комітету, — не вкладається в голові нормальної людини. Неймовірні порушення всіх християнських норм моралі. Там не вихователька хвора (як деякі дозволяють виражатися), а вони всі з діагнозом: брехливі, байдужі, не щирі і це зборище — шайка шарлатанів. Сьогодні вони стверджують, що вихователька прив’язувала дітей, чи що там? То чому ж ви мовчали і не звільнили її за невідповідністю до займаної посади? Чому не придали розголосу таке?

Однозначно, педколектив має бути розформований за покриття злочину по відношенню до дітей. І як це позначиться на психиці дітей, знатиме Бог і діти, чию мораль, однозначно, поламали.

Коли я розмовляю з представником правоохоронних органів, який свою дитину водить в цей садочок і він говорить: “Ви ж бачите, колектив проти неї”, хочеться гвалт кричати. Є рішення суду і є спровокована ситуація директоркою, яка програла суд, влаштувала страйк, довела до відома батьків, не приводити діток в садок 2 травня і зараз намагається за рахунок “підлизників” обілити себе. Де ж ви бачили, щоб проти цариці-завідувачки хтось слово, що їй не сподобається, сказав? Як результат, за таке — завтра полетиш з роботи! Що і сталося з вихователькою, яку вона звільнила незаконно. І судом це доведено!

Практика показує, що від свавілля чиновницької влади може і захищає слово. Приходьте в редакцію. Не змовчуйте подібні ситуації. Не будьте безхребетними.

Коментарі (0)

Хлопці горіли, рили, палили, пили чай з побратимом, якого ранком відправляли додому 200-тим грузом. У них є колеги по зброї,...

Якщо ти мешкаєш поряд з пожежною частиною, це не значить, що тобі не потрібен вогнегасник. Хто б сперечався. А от коли йдеться...

14 жовтня православні християни святкують День Покрови Пресвятої Богородиці. У народі говорять: «Покрова накриває...

Учора на Козятинщині відбулося урочисте закладання першої сваї фундаменту під будівництво елеватора. Місцем події стало село...

Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up