Яким я бачу своє місто

Нещодавно наш актив “Громадянської позиції” відвідав місто Хмельницький (про це більш детально  у публікації про зустріч з Анатолієм Гриценком Зустріч з лідером “Громадянської позиції” ). Саме місто приємно вразило, не зважаючи на мряку і холодний вітер того дня. Хочу поділитися з Вами, шановні читачі, позитивом.

Відчувалося, що там є господар і навіть заздриш мешканцям Хмельницького. По-перше, таксі приїздить швидко і тобі повідомляють номер машини і її колір. Таксисти — дуже приємні співрозмовники і гіди. Питання з безпритульними тваринами тут вирішене на відмінно — не помітили жодної. Дороги від залізничного вокзалу до конференц-залу, де проходила зустріч, в ідеальному стані. Скрізь, до речі, стоять такі, як і у нас в центрі міста, сміттєві баки. Але на вулицях чисто, не побачиш нагромаджень кульків з непотребом біля магазинів.

На зупинках громадського транспорту немає скупчень людей — автобуси ходять часто. У вечірню пору на вулиці, як вдень. Усе освітлене так, що їхати звідти не хочеться!

Ми живемо з ВАМИ також у прекрасному місті. Я дуже люблю його, і звичайно ж, хочу, щоб Козятин ставав все краще і краще. Щоб вечорами він висвітлювався численними ліхтарями, і в його прикрасу вкладалася дизайнерська фантазія. На всіх площах і в сквериках, перед кожною солідною будівлею, щоб били чудові фонтани з музикою, один кращий за інший. Щоб протягом усього дня наповнювали місто відповідним настроєм. Удень це будуть веселі, життєрадісні мелодії, а ввечері — спокійні і романтичні. Я уявляю собі наше місто потопаючим у квітах і деревах. Щоб мешканці і гості міста у вихідні і святкові дні гуляли по доріжках скверів і парків, слухали спів птахів, дихали свіжим повітрям. І все це в межах міста! Щоб насаджували багато квітів, аби відчувалося почуття радості та натхнення, що в свою чергу буде сприяти процвітанню нашого міста. Адже радісні люди дарують радість всьому навколо.

Я мрію, що настане час і не буде перешкод з боку міської влади для відкриття притулку для безпритульних тварин. Настане час і мешканці району ПРБ не будуть потопати в болоті і смітті. Я вірю, що згодом у наше місто будуть повертатися з далекого закордону його мешканці, а молодь буде залишатися працювати тут і розбудовувати маленьку батьківщину.

Ось таким я уявляю свій рідний Козятин. Сподіваюся, що всі ці зміни відбудуться в недалекому майбутньому і я встигну докласти до цього свої зусилля, зробити свій внесок у розвиток і процвітання нашого міста.

 

Коментарі (0)

Хлопці горіли, рили, палили, пили чай з побратимом, якого ранком відправляли додому 200-тим грузом. У них є колеги по зброї,...

Якщо ти мешкаєш поряд з пожежною частиною, це не значить, що тобі не потрібен вогнегасник. Хто б сперечався. А от коли йдеться...

14 жовтня православні християни святкують День Покрови Пресвятої Богородиці. У народі говорять: «Покрова накриває...

Учора на Козятинщині відбулося урочисте закладання першої сваї фундаменту під будівництво елеватора. Місцем події стало село...

Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:25 Смертельна ДТП у Нападівці: під колесами ГАЗу загинув 58-річний чоловік 17:15 Козятинчан запрошують на турнір дружин юних рятувальників-пожежних 15:23 Що вирішив Верховний суд у справі з ремонтом на Куликівського 15:16 Козятинська ЦРЛ отримала від МОЗ нові генератори Від читача 16:59 Проект з кібербезпеки BRAMA запустили в Україні 14:28 У Козятині визначили переможців І етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» photo_camera 13:09 Минає два роки, як ворожа ракета вбила козятинського залізничника В'ячеслава Франчука 10:28 Синоптики попереджають про грозу 09:35 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 08:12 Сьогодні може бути гучно — підриватимуть кар'єр 06:17 У гімназії № 9 пам’ятають загиблих воїнів і дякують живим 21:19 «Маю знов проблеми. Гістологія показала передраковий стан гортані»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up