З атракціонами не продумали

  • Називаємо речі своїми іменами
  • Автор: Називаємо речі своїми іменами
  • З 2014 року редакцію знову очолила Тетяна Лозінська. Політика газети "RIA-Козятин" стала більш опозиційною до існуючої влади. В цьому блоці публікуються думки людей, які поділяє редакція.

  • access_time

Свою майстерність показав колектив бального танцю “Візаві” молодша та старша група на центральній площі минулої п’ятниці. Поруч розважали дітей казкові герої з мультфільмів. У декількох місцях на площі працювали безкоштовні атракціони. За словами гостей з Києва, виглядало це, як кинута кістка. Нічого не було продумано. Великі черги, в яких, за словами бабусь онуків, доводилось стояти годинами.

Щоб був порядок в чергах, кажуть вони, потрібно було заготовити стрічки зелені, жовті, сині. Колір стрічки означав би час. Діти зі своєю стрічкою знали б, коли їм вже підходити до бажаного атракціону. Черги були б, але 5 чи 10 хвилин, то не годинами. Особливо тривалі черги були на гойдалках-стрибунцях, де перемагали спритніші, сильніші та нагліші. Так підсумували приїжджі гості.

Та все у дітей забулося наступного дня. Виступаючи на сцені наступного дня, керманич міста запитав дітей, чи було вчора класно. З юрби донеслися не впевнені окрики, що “даааа”. Можливо й класно, та як бачите, не всім.

Іван ОСТАПЧУК

Коментарі (0)
Паразити на тілі листонош і населення України

Подивившись телепередачу «Формат України» за темою зарплат міністрів та їх заступників, керівників державних...

Спалював себе. Світив іншим. Пам`яті лікаря

Олександр Федорович Юхимчук народився в місті Козятин в сім`ї залізничників 7 лютого 1943 року. Закінчив Вінницький медінститут...

Неякісні послуги? Як і куди скаржитися

Трохи більше тижня тому, 6-го березня, відбулося засідання уряду з питань покращення бізнес-клімату в Україні. Одним з затверджених...

Від коштів, які надійшли до держбюджету за рахунок розмитнених автомобілів, держава у березні-квітні зробить додаткові виплати...

Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:34 Загинув при виконанні бойового завдання. Минає річниця, як ми втратили Героя Богдана Жмуцького 18:05 У Залізничному біля трансформатора знайшли гранату. Вона виявилася іграшковою 16:00 «За що сваритися, що селянина нагнули?» 15:40 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 15:16 Сорок хвилин розглядали одне питання, а тоді зі скандалом розійшлися 14:53 «Поки у дітей весняні канікули і вони кайфують, вчителі дружно працюють по благоустрою селища» play_circle_filled 14:00 Як сортувати пластик правильно — розповідає експертка 13:08 З Меморіального комплексу у Козятині викрали поминальну лампадку. Злодія впіймали 12:00 Постраждали всі блоки на Ладижинській ТЕС: повідомили наслідки ракетної атаки 22 березня 11:10 Сьогодні в області через сильний вітер підвищений рівень небезпеки. Буде сухо та сонячно 10:15 Не вистачає кілька тисяч гривень на комплекти одягу-трансформера для поранених photo_camera 09:08 Глуховецький ліс повертають у власність Вінницької обласної Ради 08:37 «Тарифи в дію ще не ввели. Та розрахунок поданий на затвердження в ЖКГ»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up