За спиляні дерева потрібно спитати!

  • Називаємо речі своїми іменами
  • Автор: Називаємо речі своїми іменами
  • З 2014 року редакцію знову очолила Тетяна Лозінська. Політика газети "RIA-Козятин" стала більш опозиційною до існуючої влади. В цьому блоці публікуються думки людей, які поділяє редакція.

  • access_time

На гарячу лінію газети “RIA-Козятин” звернулися любителі природи нашого краю. Їх турбує, що від тунелю в сторону вокзалу стоять пронумеровані дерева, які мають спиляти як аварійні. Ці природолюби телефонували до міськради. На тому кінці зв’язку повідомили: ”А що ви хочете, щоб дерево впало комусь на голову!”

Ніхто, звісно, не хоче, щоб дерева падали на чиїсь голови. Але люди здорового глузду не хочуть, щоб пиляли живі дерева разом з пташиними гніздами. Приклад тому — спиляне живе дерево в міському парку, пеньок якого “красується” після злізлого снігу.

За аварійні дерева навіть мови нема, вони своє віджили. Тільки є період, коли можна пиляти, а коли ні. А в Козятині чомусь масово вирізають дерева в червні (!).

Пропоную не закривати очі на подібні вирізки зелених насаджень у нашому місті. Нагадаю, що при редакції створений штаб, до якого можуть долучитися ті, хто на ділі готовий боронити рідний край, природу від свавільних вирубок. Телефон штабу (068)-080-17-63.

Коментарі (1)
  • Petr Melnichook

    А ви подивіться як вирізали всі здорові дерева в лісосмузі по вул.Матросова від 259 до 281 номера.Залишили здоровенні пеньки та чагарник і гілки від зрізаних дерев.Літом будуть джунглі.
Паразити на тілі листонош і населення України

Подивившись телепередачу «Формат України» за темою зарплат міністрів та їх заступників, керівників державних...

Спалював себе. Світив іншим. Пам`яті лікаря

Олександр Федорович Юхимчук народився в місті Козятин в сім`ї залізничників 7 лютого 1943 року. Закінчив Вінницький медінститут...

Неякісні послуги? Як і куди скаржитися

Трохи більше тижня тому, 6-го березня, відбулося засідання уряду з питань покращення бізнес-клімату в Україні. Одним з затверджених...

Від коштів, які надійшли до держбюджету за рахунок розмитнених автомобілів, держава у березні-квітні зробить додаткові виплати...

Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
13:08 З Меморіального комплексу у Козятині викрали поминальну лампадку. Злодія впіймали 12:00 Постраждали всі блоки на Ладижинській ТЕС: повідомили наслідки ракетної атаки 22 березня 11:10 Сьогодні в області через сильний вітер підвищений рівень небезпеки. Буде сухо та сонячно 10:15 Не вистачає кілька тисяч гривень на комплекти одягу-трансформера для поранених photo_camera Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 09:08 Глуховецький ліс повертають у власність Вінницької обласної Ради 08:37 «Тарифи в дію ще не ввели. Та розрахунок поданий на затвердження в ЖКГ» 19:04 Поділилися фото, як на території Козятинського ліцею №7 наводили лад photo_camera 18:19 Запідозрив гостя у крадіжці свійської тварини і штрикнув йому ножем в плече та груди 17:26 Вибухонебезпечно: у Панасівці знайшли артилерійський снаряд 15:14 Вибираємо кросівки для щоденного носіння: на що треба зважати (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up