Зима — пора щастя!

Найщиріші привітання з нагоди Різдва Христового та Нового року!

Найголовніше свято західних християн — католицьке Різдво. Його незабаром відзначатимуть католики всього світу. Починаючи з цього року, на честь свята 25 грудня офіційно визнане вихідним днем і в Україні. Відзначається Різдво з 24 на 25 грудня, коли, за релігійним вченням, Діва Марія народила Сина Божого. Головні страви, які готують на це свято — гуска з яблуками і капустою або запечена індичка. Католицьке Різдво Христове відзначають католики в Західній Європі, Північній і Південній Америці, Австралії, Африці та Азії.

Разом із католиками цього дня святкують Різдво прихильники протестантської релігії і православні християни Греції, Болгарії, Румунії та інших країн.

Віруючі чекають це свято цілий рік, отож не дарма зима – це пора щастя, адже, як люди кажуть, зійде на Землю Святий Дух.

У переддень свята я хочу привітати всіх. Бажаю, щоб віфлеємське світло здолало темряву, щоб осяяло всіх людей, створених за образом їхнього Творця.

Хочу побажати мешканцям міста розчищених доріг, захисту від бродячих голодних тварин, чистого повітря без смогу і сажі, безчергового медичного обслуговування, чистого міста, +20 тепла в навчальних, дошкільних та спортивних закладах і вчасного реагування влади на проблеми городян та жителів Козятинщини.

Коментарі (0)

Хлопці горіли, рили, палили, пили чай з побратимом, якого ранком відправляли додому 200-тим грузом. У них є колеги по зброї,...

Якщо ти мешкаєш поряд з пожежною частиною, це не значить, що тобі не потрібен вогнегасник. Хто б сперечався. А от коли йдеться...

14 жовтня православні християни святкують День Покрови Пресвятої Богородиці. У народі говорять: «Покрова накриває...

Учора на Козятинщині відбулося урочисте закладання першої сваї фундаменту під будівництво елеватора. Місцем події стало село...

Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
10:28 Синоптики попереджають про грозу 09:35 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 08:12 Сьогодні може бути гучно — підриватимуть кар'єр 06:17 У гімназії № 9 пам’ятають загиблих воїнів і дякують живим Від читача 13:44 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 21:19 «Маю знов проблеми. Гістологія показала передраковий стан гортані» 18:35 Звітні концерти у Козятинській дитячій музичній школі: поділилися фото виступів photo_camera 16:15 Куди йти навчатися Козятинчанам. Вступ 2024 (партнерський проєкт) 15:30 Жовтий дощ дістався Козятина. Фото-відео play_circle_filled photo_camera 14:12 Першими робитимуть вулиці з найбільшими ямами: у Козятині стартує сезонний ремонт доріг 13:04 Дефіцит в енергосистемі: на Вінниччині вводять графіки обмеження потужностей для підприємств 12:18 «Не вистачає грошей, щоб покупцям решту давати»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up