Головні Жіночі ПОМИЛКИ В Інтимної Сфері: Ломаєм СТЕРЕОТИПИ!

Головні Жіночі ПОМИЛКИ В Інтимної Сфері: Ломаєм СТЕРЕОТИПИ!

Сучасні люди відкрито обговорюють питання інтимного життя. Однак є такі речі, які до сих пір здатні викликати замішання серед представниць прекрасної статі. Навіть найрозкутіші дами здатні допускати типові для жінок помилки в ліжку. Які саме - ти зараз дізнаєшся.

 

Якщо ти не зазнала задоволення - імітуй його

Відео дня

Для чого тобі це потрібно? Щоб чоловік не вважав за тебе холодної? Або щоб він не подумав, що не може тебе задовольнити?

Невже тобі так важливо отримати його схвалення, що ти готова піти на обман і проявити весь свій акторський талант у ліжку? Якщо у тебе постійний партнер, краще прямо сказати йому про те, що ти не можеш досягти кульмінації. Розуміє чоловік запропонує разом вирішити цю проблему.

Близькість - не привід для серйозних стосунків

Більшість жінок впевнені, що лежав із чоловіком, вони можуть розраховувати на серйозні відносини. Якщо ж він не передзвонив після спекотної ночі, значить, він мною користувався, думають багато жінок. Слід знати, що випадковий зв'язок не завжди призводить до стабільних відносин!

Контрацептиви повинен купувати чоловік


Це ще одна помилка. Бувають такі чоловіки, які забувають про контрацепцію. Не варто сподіватися, що твій кавалер зайшов в аптеку, збираючись на побачення. Тому завжди носи контрацептиви в сумочці - а раптом знадобиться?

 

Відмова від експериментів в ліжку - ознака ханжі

У наші дні з Інтернету можна дізнатися про всяких збоченнях. Тому чоловік може запропонувати тобі спробувати що-небудь пікантне. І навіть якщо ти не підтримуєш його ідею, ти все одно відповідаєш згодою - раптом образиться? Не потрібно потурати чужим капризам, якщо вони тобі неприємні!

чоловіче самозадоволення

Дізнавшись, що чоловік періодично доводить себе до вищого ступеня блаженства «вручну», дама починає панікувати. Насправді, такі дії не є збоченням і допомагають людям (як чоловікам, так і жінкам) позбутися від стресу.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
10:20 Ліжка, матраци, подушки: у Козятині переселенці отримали повністю облаштоване спальне місце 10:12 Під Немиринським лісом трава горить, аж у Сестринівці димно 09:30 На Вінниччині виявили небезпечний «врожай Шахедів» 08:26 «Міс україночка ліцею №1-2024»: опублікували фото учасників та результати голосування photo_camera Від читача 11:45 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 19:00 У Пиковецький сільський ставок випустили понад 200 кілограм коропа photo_camera 18:16 Загинув в районі Богданівки: минає рік, як ми втратили Героя Володимира Грубіка 15:55 Поки ремонтують КТ, козятинчани зможуть пройти його безкоштовно у Бердичеві 14:07 Цієї ночі на Вінниччині сили ППО знову збивали «шахеди» 13:26 В Козятині п’яний водій хотів відкупитись від патрульних за двадцять тисяч гривень 11:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 11:00 Що замовляла міська рада в лютому
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up