Хенд-мейд від Ольги Масловської

Хенд-мейд від Ольги Масловської

З нагоди Дня міста в козятинському музеї відбулася виставка під назвою “Фонтазійний всесвіт рукоділля”

Її автор — приватний підприємець Ольга Масловська. У колекції були представлені вироби хенд-мейду, що означає вироби своїми руками. Це мистецтво у різних техніках і стилях — це створювати речі, що несуть хороший настрій та впливають на людей позитивною енергетикою.

У колекції Ольги Масловської було представлено близько 70 робіт: вироби в стилі декупаж (ремесло і мистецтво в одному слові чи декоративна техніка на поверхні), скрапбукінгу (художнє оформлення фотоальбомів), пейп-арт (художнє оформлення з узорами на пляшках шкатулках, тарілках), прованс (оформлення пам’яток), кантрі (стиль в інтер’єрі, оформлення дому, меблі і т. д.)   

Подивитися на роботи прийшла певна кількість людей. Їх  могло бути більше, якби виступ хору ветеранів з виставкою в музеї розвели в часі. Організатори Дня міста обидва заходи призначили на один і той же час о 12 годині.

Відео дня

Історія мистецтва

Любов до рукоділля в пані Ольги привився з дитинства. Її мама працювала в дитячому садочку. Вона навчала дітей мистецтву рукоділля. Маленька Оля часто була учасницею творчого процесу. Серйозно хенд-мейдом Ольга Григорівна почала займатися після весілля сина Михайла. Перед весіллям у неї з’явилася мрія, щоб в день шлюбу здивувати молодят. І їй вдалося! У цьому можна переконатися, якщо переглянути ті весільні витвори на виставці в музеї історії нашого міста.

Віддавати весь час справі майстриня не може. За браком часу. Та вона має підтримку від свого чоловіка Сергія та дітей Михайла і доньки Олени. Тепер її підтримують шанувальники її таланту.

Всі фотографії можете переглянути, перейшовши за посиланням:

https://koziatyn.info/Kult-podii/v-muzeyi-vidbulasya-vistavka-robit-olgi-maslovskoyi-10704942.html

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • RIA-Козятин

    Красиво і практично
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:34 Загинув при виконанні бойового завдання. Минає річниця, як ми втратили Героя Богдана Жмуцького 18:05 У Залізничному біля трансформатора знайшли гранату. Вона виявилася іграшковою 16:00 «За що сваритися, що селянина нагнули?» 15:40 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 15:16 Сорок хвилин розглядали одне питання, а тоді зі скандалом розійшлися 14:53 «Поки у дітей весняні канікули і вони кайфують, вчителі дружно працюють по благоустрою селища» play_circle_filled 14:00 Як сортувати пластик правильно — розповідає експертка 13:08 З Меморіального комплексу у Козятині викрали поминальну лампадку. Злодія впіймали 12:00 Постраждали всі блоки на Ладижинській ТЕС: повідомили наслідки ракетної атаки 22 березня 11:10 Сьогодні в області через сильний вітер підвищений рівень небезпеки. Буде сухо та сонячно 10:15 Не вистачає кілька тисяч гривень на комплекти одягу-трансформера для поранених photo_camera 09:08 Глуховецький ліс повертають у власність Вінницької обласної Ради 08:37 «Тарифи в дію ще не ввели. Та розрахунок поданий на затвердження в ЖКГ»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up