Наша Нелла — одна із перших

Наша Нелла — одна із перших

Козятинська артистка виборола перше місце на міжнародному фестивалі-конкурсі “Україна єднає світ”

 

Не вщухає жага до творчої боротьби у нашої співочої землячки Нелли Літвінової. На 65-році життя в номінації “Естрадний вокал” вона виборола перше місце. Як каже сама артистка, з роками зростають і її нагороди.

Міжнародний фестиваль-конкурс “Україна єднає світ” проходив у Скадовську три дні. Позмагатися у голосі через соцмережі  її запросила директор конкурсу Лариса Ощаповська. Вагання не було і козятинчанка поїхала підкоряти світ.

Завдяки своєму професіоналізму, емоційності та бажанню пані Нелла стала однією з кращих. Серед півтисячі учасників з різних країн вона у своїй номінації отримала перше місце.

Відео дня

— Відбір був жорсткий, — каже співачка. — 10-го червня було відкриття, гала-концерт. А 12-го — нагородження. Конкурс пройшов цікаво, яскраво, масштабно. Було багато номінацій у різних категоріях. Нас оцінювало поважне журі з 10 осіб за артистичність, тембр голосу, чистоту інтонації, володіння динамікою звуку, артистизм та зовнішній вигляд учасників.

На фестивалі пані Нелла виконувала дві композиції — “Балада матері” Євгена Мартинова, і “Моя Україна” Наталії Бучинської.

Додому зі Скадовська Нелла Літвінова привезла призи. Це медаль та статуетка. Вони поповнять колекцію її численних нагород. А також море позитивних емоцій, вражень та досвід.

Нагадаємо, що Нелла Літвінова — багаторазова призерка конкурсів та Всеукраїнських фестивалів. Одні із останніх — дипломи ІІІ ступеню у “Пісенних візерунках” та ІІ-го на “Золотих ключах”. Як бачимо, з кожним разом сходинка все вища і вища. Адже цього разу вона привезла на Козятинщину цілковиту перемогу. З чим ми її щиро вітаємо!

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
15:40 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:16 Сорок хвилин розглядали одне питання, а тоді зі скандалом розійшлися 14:57 «За що сваритися, що селянина нагнули?» 14:53 Поки у дітей весняні канікули і вони кайфують, вчителі дружно працюють по благоустрою селища play_circle_filled Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 14:00 Як сортувати пластик правильно — розповідає експертка 13:08 З Меморіального комплексу у Козятині викрали поминальну лампадку. Злодія впіймали 12:00 Постраждали всі блоки на Ладижинській ТЕС: повідомили наслідки ракетної атаки 22 березня 11:10 Сьогодні в області через сильний вітер підвищений рівень небезпеки. Буде сухо та сонячно 10:15 Не вистачає кілька тисяч гривень на комплекти одягу-трансформера для поранених photo_camera 09:08 Глуховецький ліс повертають у власність Вінницької обласної Ради 08:37 «Тарифи в дію ще не ввели. Та розрахунок поданий на затвердження в ЖКГ» 19:04 Поділилися фото, як на території Козятинського ліцею №7 наводили лад photo_camera 18:19 Запідозрив гостя у крадіжці свійської тварини і штрикнув йому ножем в плече та груди 17:26 Вибухонебезпечно: у Панасівці знайшли артилерійський снаряд
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up