Віталіна Бальшанек вміє створити образ того, що співає

Віталіна Бальшанек вміє створити образ того, що співає

Минулої суботи, 10 лютого, в музичній школі відбувся творчий вечір співачки нашого краю Віталіни Бальшанек. У свої 14 років вона вже десять років займається в цій школі творчості.

Стільки ж років талановита дівчина виступає на сцені. Віталіна — активна учасниця багатьох міських та всеукраїнських конкурсів. На сцені вона вміє створити образ того, про що співає в пісні. Маючи природну артистичність в тандемі з українською вродою, вона зачаровує глядацьку аудиторію. Тому й не дивно, що в цей день її прийшли підтримати не тільки близькі та рідні, а й друзі по цеху мистецтва та оцінювачі таланту юної співачки.

Розпочався її творчий вечір з виступу ведучої, а за мить з’явилася й сама винуватиця творчого свята. Взявши в руки мікрофон, вона  виконала три пісні - “Марічка”, ”Зозуля”, ”Отча сторона”. Співала б, мабуть ще, та багато з її друзів і представників творчості хотіли привітати Віталіну.

 

Відео дня

Тож з вітальним словом звернулися до майбутньої зірки великої сцени її педагоги й керівництво музичної школи.

 

Разом з вітанням талановиту співачку нагороджували й преміювали.

Подарунки - річ завжди приємна. Та для співачки, крім природного голосу, важливе ще й вбрання артистки. І приємно, що в районному відділі освіти думають саме так. За підписом начальника відділу освіти Аліни Діденко співачка з Миколаївки отримала сертифікат на придбання сценарного костюма.

Поки Віталіна брала паузу, на сцену виходили тріо “Мілада” Аліна Рудик, Діана Бондарець, Та й сама Віталіна навіть в тій паузі обернулася різнобарвною веселкою і вийшла на сцену з концертмейстром Анною Прилуцькою, де виконали композицію “Старий рояль”, засвітилася з ансамблем домбристів і співала в тріо.

Не можна не згадати, як у грудні 2014 року, під час Революції гідності Віталіна разом з батьками була на Майдані. Вона співала на головній сцені країни патріотичні пісні, відкривала народне віче.

Батьки Віталіни Лариса та Віктор Бальшеники завжди підтримують свою доньку, отож прийшли також на творчий вечір. Нещодавно, 6 лютого, у них відбулося срібне весілля. І Віталіна виконала для них пісню “Мої батьки”. Та стримати сліз радості перед рідними не змогла. І хоч присутні в залі намагалися заспокоїти юне дарування та у багатьох у самих виступили сльози.

Віталіну продовжували вітати, а вона не втомлювалася співати. Та все ж її творчий вечір добіг кінця. Їй влаштували овацію. Її закидали квітами і подарунками. Присутніх у залі за українською традицією пригостили короваєм.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
06:17 У гімназії № 9 пам’ятають загиблих воїнів і дякують живим 21:19 «Маю знов проблеми. Гістологія показала передраковий стан гортані» 18:35 Звітні концерти у Козятинській дитячій музичній школі: поділилися фото виступів photo_camera 16:15 Куди йти навчатися Козятинчанам. Вступ 2024 (партнерський проєкт) Від читача 13:44 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 15:30 Жовтий дощ дістався Козятина. Фото-відео play_circle_filled photo_camera 14:12 Першими робитимуть вулиці з найбільшими ямами: у Козятині стартує сезонний ремонт доріг 13:04 Дефіцит в енергосистемі: на Вінниччині вводять графіки обмеження потужностей для підприємств 12:18 «Не вистачає грошей, щоб покупцям решту давати» 11:33 Латки на Куликівського скоро доведеться латати 10:00 У Безіменному відкриють меморіальну дошку на честь Героя Вадима Янчука 09:09 Збирають підписи аби присвоїти звання Героя України (посмертно) солдату-навіднику Анатолію Федорцю
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up