А другий дитсадок хвалять!

А другий дитсадок хвалять!

У редакцію газети “RIA-Козятин” прийшли батьки дітей, які відвідують один з дитячих садочків міста. Кажуть, напишіть про нашу директорку — дуже хороша людина і було б добре, щоб про неї написали в газеті.

За хороші вчинки ми за — тому й відразу пішли за вказаною адресою. На місці, де перебувають дошкільнята, нас привітно зустріла директор установи. Та з позиції, яку вона зайняла, стало зрозуміло, що є заборона — правда, не офіційна, але словесна, на спілкування з газетою. Про це вголос ніби не говорять. Та в спілкуванні з колективами, залежними від влади, таке явище відчувається. І  згаданий дитячий садочок в тому числі.

Колективи культури, шкільні і дошкільні заклади освіти стають заручниками від позиції влади. Під різними приводами, вони намагаються переконати працівників бюджетної сфери, що газета “RIA-Козятин” погана і перекручує факти. Хоча чемпіоном по перекручуванню фактів якраз і є провладна газета.

А дитсадку, де ми були, батьки висловлюють велику подяку, за турботу про їхніх дітей.  Ми шкодуємо, що привітання  з’являються в такій формі. Та що поробиш, коли влада не  хоче, щоб хтось когось вітав, крім них.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Зарина Анифаева

    це не той садок хвалять, що торік дитину загубив
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up