Адвокат з нерухомості у Вінниці — обираємо перевірених фахівців (Новини компанії)

Адвокат з нерухомості у Вінниці — обираємо перевірених фахівців (Новини компанії)
  • Юрист по нерухомості → як вибрати адвоката з питань нерухомості→ які питання вирішує юрист по нерухомості ✓ переваги приватного адвоката ✓ консультація юриста ✓ досвідчений адвокат з нерухомості у Вінниці

Адвокат з нерухомості — врегулювання важливих питань

Нерухомість завжди була і залишається одним з найкращих способів інвестувати.
Нерухомість — це житло, багато варіантів бізнесу. Нерухомість — це впевненість у теперішньому і майбутньому.

Тому до всіх питань, які стосуються:


● купівлі;
● продажу;
● оренди;
● спадщини;
● дарування, тощо
потрібно ставитись вкрай відповідально і прискіпливо. Найменша похибка при оформленні договорів може коштувати дуже дорого в буквальному сенсі.

Навіщо потрібен юрист з питань нерухомості


Законодавство України, як і будь-якої іншої держави, — складний комплекс різноманітних законів. Вони приймались в різні часи, мали чимало правок. Але, найголовніше, законів надто багато. Знати їх — пів справи. Оперувати ними — професія, яку здобувають роками.

Тому, якщо питання стосується будь-яких дій з нерухомістю, супровід компетентного спеціаліста — гарантія правильно прийнятих рішень. Якщо ж питання особливо складне, важливо, щоб юрист по нерухомості мав неабиякий досвід.

Адвокат з нерухомості — вінничани обирають перевірених


Бути впевненим у своїх можливостях, а тільки тоді братись за справу. Так роблять ті фахівці, котрі поважають себе, власну професію і людей, які звертаються за допомогою. Можливо саме тому Олександр Малик https://www.malyk.com.ua/— вінницький адвокат з нерухомості  — довгий час здобував освіту, професійний досвід шляхом роботи у Вінницькому суді (на самих різних посадах), а тільки потім вирішив займатися приватною практикою.

8 років досвіду, два з яких — самостійної професійної діяльності — це можливість вести складні справи з упевненістю в успішності результату.

Які питання вирішує юрист з нерухомості

За час роботи адвокатом — з 2020 року — Олександр Малик прийняв більше п’ятисот вінничан. Від консультацій до супроводу в судових справах і підготовки пакетів документів. Значна частина звернень стосувалась, в тому числі, і питань нерухомості.

Найбільш поширені запити:


● продаж-купівля нерухомості;
● реєстрація права власності на будівлю;
● розірвання/оформлення договору оренди;
● реконструкція і (чи) зміна планування;
● зняття арешту з різних типів нерухомості;
● спадщина.

До речі, саме спадщина зазвичай має багато підводних каменів і провокує чималу
затрату часу на завершення справи. Але вирішити ці питання легше, якщо з вами
працює професіонал з досвідом

Окрім цих питань часто зустрічаються і інші:


● часткове право власності — купівля і продаж;
● перевірка права власності;
● перевірка, чи мають інші особи право на користування нерухомістю;
● виведення об’єкту в одиницю;
● оренда, продаж, купівля ділянки;
● введення в експлуатацію;
● оцінка нерухомості;
● приватизація будівель;
● перевірка відповідності наявних документів чинному законодавству.

Цей список — неповний, його можна продовжувати. Кожне з цих питань — велика частина роботи, яка починається з детального вивчення документів. Як не пропустити важливі деталі — знає Олександр Малик. Довгий час роботи в суді — чудова практика, яка дає можливість оцінювати різні ситуації з двох сторін, помічати спірні нюанси і убезпечувати клієнтів від прийняття хибних рішень. Бо іноді вартість таких рішень вимірюється десятками тисяч доларів.

Які переваги приватного адвоката

Приватний адвокат з нерухомості — це не привілегія. Ряд переваг співпраці з досвідченим професіоналом складно переоцінити:
● економія часу;
● відповідальність за результат;
● оцінка можливих ризиків;
● комплексна оцінка ситуації;
● гарантована мотивованість спеціаліста;
● відсутність прихованих платежів — все прозоро;
● високий рівень сервісу — завжди привітне і коректне спілкування.

Чому економія часу?

По-перше, прийом по запису і відсутність черг. По-друге, приватний адвокат з нерухомості не відкладає вашу справу «колись на потім», а відразу береться за неї. По-третє, є ряд послуг, які практикуючий юрист зробить швидше, ніж ви будете робити це самостійно.

Крім того, є можливість надіслати документи на розгляд в електронному варіанті — на електронну пошту чи прямо в зручний для вас месенджер. А також отримати консультацію онлайн — це відбирає потребу їхати до офісу, витрачати час в заторах.

Детальне і прискіпливе вивчення документів, а також особистий професійний досвід спеціаліста дає можливість проаналізувати і об’єктивно оцінити ситуацію.
До того ж, Олександр Малик дотримується чіткого принципу — завжди точно і чесно оцінювати перспективи справи. Якщо вона не має шансів на успіх — про це повідомляється клієнту відразу.

Олександр Малик — адвокат з нерухомості, який добре усвідомлює відповідальність за прийняті рішення. Педантично виконує свої обов’язки і прагне допомогти своєму клієнту. Професійна честь і людська гідність, постійне прагнення росту дозволили йому сформувати репутацію надійного, пунктуального, високоефективного спеціаліста. Тому, якщо ви шукаєте юриста з питань нерухомості — сміливо звертайтесь саме до нього.

keyboard_arrow_up