Афганці гуртуються навколо свого лідера

Афганці гуртуються навколо свого лідера

Афганці завжди збираються, щоб згадати минуле

Афганці завжди збираються, щоб згадати минуле

У лютому на чергову річницю виведення колишніх радянських військ з Афганістану в Козятині зустрічалися причетні до цієї події наші земляки. Представники влади відзначили частину воїнів-афганців преміями та грамотами. Схоже дійство відбувалося і в області. А завдяки турботі нашого нардепа пана Юрчишина, афганці, вдови полеглих та вже померлих героїв-інтернаціоналістів змогли зібратися на пам’ятному обіді. До речі, зараз по весні готується встановлення довгожданної для Козятинщини пам’ятної меморіальної стели, до якої ми зможемо завжди покласти квіти і пом’янути тих, хто не повернувся з інтернаціональних воєн. Це також заслуга нардепа Юрчишина, за що йому через газету “RIA-Козятин” дякують ветерани, їх сім’ї — наші земляки.

Нарешті організація завдяки мерії міста має свій новий офіс. Він знаходиться на території міського управління освіти на вулиці Незалежності.

Відео дня

На цьому тижні святкує свій ювілей голова афганської організації Тетяна Драмарецька. Вона єдина жінка в Україні, яка очолює таку складну ланку роботи. Їй передають свої вітання члени афганської спілки. Вони бажають своєму лідеру здоров’я та достатку і ще протягом багатьох років допомагати їм вирішувати життєві проблеми та оточувати турботою.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • анонім

    Пявка також афганець?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up