Афганці вітають ветеранів

Афганці вітають ветеранів

Від імені Української спілки ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) прийміть щирі вітання з нагоди Дня пам’яті та примирення і 73-річниці Великої Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

Воїни-інтернаціоналісти завжди рівнялися і брали для себе бойовий і трудовий досвід старшого покоління, вони стали гідними спадкоємцями ветеранів Другої світової війни і продовжують їхні бойові традиції. Сьогодні, у наш складний час, не зважаючи на вік і поранення, вони першими стали на захист Батьківщини, активно займаються волонтерською діяльністю, військовою підготовкою, патріотичним вихованням молоді.

У ці святкові дні хочеться сподіватися на краще життя, на порозуміння в суспільстві, на відродження України як великої європейської держави, а головне, щоб у країні запанував довгожданий мир і спокій. Нехай тепло весни наповнить наші серця і душі добром, любов’ю та впевненістю у завтрашньому дні. Бажаю вам, дорогі ветерани, співвітчизники, миру, щастя, здоров’я, благополуччя і життєвих гараздів.

Відео дня

Голова Козятинської спілки афганців Тетяна ДРАМАРЕЦЬКА

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up