Алкогольні пристрасті за знаком Зодіаку

Алкогольні пристрасті за знаком Зодіаку

У кожного є один улюблений напій. Який алкоголь підходить для кожного знака Зодіаку?

Овен

Горілка — ідеальний алкогольний напій для Овнів. Вони не люблять нудьгувати, неквапливо куштуючи легкі ігристі вина і рідко є затятими фанатами пива. Овни чудово вміють робити коктейлі з горілкою, а в барі завжди замовляють напої на її основі.

Телець

Відео дня

Найкраще — келих пива в кінці важкого дня. Пиво не п'янить до помутніння розуму і приємно розслабляє. А сидр — ідеальний алкогольний напій для жінок-Тельців.

Близнюки

Цей знак Зодіаку завжди тягне на божевільні пригоди. Можливо, тому вони так люблять текілу, після якої в вечірній програмі з'являються запальні танці і нові знайомства.

Рак

Люблять пити зі змістом, що для них означає впадати в легку меланхолію і міркувати про життя. А гідним алкогольним компаньйоном вони вибирають собі джин, іноді забуваючи розбавляти його тоніком.

Лев

Представник цього знака Зодіаку з усіх напоїв вибирають червоне вино. Вони не бажають експериментувати з різними алкогольними коктейлями і в своєму келиху бажають бачити виключно якісне вино.

Діва

Діви часом можуть бути дуже критичними до нових пропозицій. Своїм улюбленим алкогольним напоєм вони, не замислюючись, називають біле вино. Діви завжди вимагають, щоб вино подавали холодним, інакше вони просто не будуть його пити.

Терези

Ідеальний алкогольний напій для них — віскі. Представники цього знака Зодіаку не звикли пити коктейлі, щоб просто п'яніти, для них важливо розкуштувати кожну нотку напою і відчути його витримку.

Скорпіон

Найкращим алкогольним напоєм для них виявився коньяк. Важливо тільки знайти для нього правильний келих і гідну компанію на вечір.

Стрілець

Дуже люблять Новий рік — адже це період, коли шампанське ллється рікою. Вони не вважають, що для шампанського потрібно певний час і місце, адже це напій добре йде на природі і на світському рауті.

Козеріг

На шотландський віскі розщедриться не кожен, але Козеріг знає, що воно того варто. Цей знак Зодіаку може приховати пляшечку скотча в домашньому барі і попивати її маленькими дозами, вкриваюся пледом на улюбленому кріслі.

Водолій

Краще рому нічого і не знайдеш. Тому на свята вони з радістю приймають в дар пляшечку міцного рому.

Риби

Вони вважають за краще абсент. Він відкриває їх з іншого боку, нехай вони і не завжди можуть пригадати наслідки таких відкриттів, і дарує незабутні відчуття свободи.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up