Андрій просить допомогти всіх, хто може

Андрій просить допомогти всіх, хто може

Навіть по гривні від кожного врятують його від безжалісного болю

Уже 15 років хворіє мешканець Козятинського району глухівчанин Андрій Кравчук. 5 липня йому виповниться 19 років. У школу він ходив до 9 класу, потім вчителі ходили до нього, проводили індивідуальне навчання. Назва його паскудної болячки “Червона вовчанка”, яка з роками деформувала хребет та суглоби, майже “з’їла” нирку.

Родина живе тільки тим, що лікує Андрія. Коли йому легше, він працює в соцмережах і веде активний спосіб життя, має друзів-однолітків.

Наша газета не вперше пише про нього, оголошуючи збір коштів на лікування в Ізраїлі. Бажаючих допомогти не багато.

Відео дня

Нещодавно Андрію робили чергову операцію, на яку пішли кошти від проданої квартири сестри мами Андрія — тітки Тамари. Під час реабілітаційного періоду зараз у нього запалення суглобів, куди вживляли пластини. Обидві ноги стали в колінах, як голови…  Лікарі прописали цикл уколів “Хуміра”.

Як розповіла газеті бабуся хлопця Тетяна, ціна одного 15 тисяч гривень і родина не в змозі придбати зараз ні одного (!). А потрібно прийняти більше двадцяти. Отож, Андрій зараз долає страшний біль. Бабця Тетяна від імені родини Кравчуків прохає всіх людей допомогти — хто чим може.  

— Я дзвонила навіть Ринату Ахметову, — каже бабця Тетяна. — Номер його благодійного фонду знайшли в інтернеті. Там відповіли, що з Вінницької області нікого не обслуговують .Виходить, там десь люди, а ми скотиняки…

Разом з родиною з редакції відправлені листи в різні Благодійні фонди, зокрема, у фонд Тимофія Ногорного. Чекаємо допомоги, акумулюємо кошти на рахунку Андрія Володимировича Кравчука в Укрсиббанку на рахунку 26254010499702, інн 3598010834.

Хочу звернутись до громадських організацій, створити рух по збору коштів Андрію на уколи, щоб врятувати юнака від нестерпного болю. Всі відповідні папери про його хворобу знаходяться в редакції газети “RIA-Козятин”, за адресою 22100 м. Козятин, вул Незалежності, 39, emeil: [email protected].

Контактний телефон родини 097-6-778-35

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up