Артисти на ходулях підняли настрій

Артисти на ходулях підняли настрій

У неділю, 24 грудня, в нашому місті розпочались різдвяно-новорічні свята.

У цей день влада спланувала відкриття новорічної ялинки в центрі міста. Свої програми показали гурт “Млада”, театр вогню і пародист, Дзі-Дзюк та вечірня дискотека. Днем пізніше “Біблійська історія Різдва”, вистава “Мудра господиня”, дитячі колядки.

Коли в приміщенні згадували про справедливість і Бога, на дворі в своїх палатках на каруселі “банкували” люди, які давно забули, що таке совість. За п’ять хвилин посидіти на холодній каруселі обходилося батькам дітей у 30 гривень. Постріляти в тиру — така ж сама ціна. А іграшкова лотерея в двох палатках скоріш мала вигляд дитячого… Тільки не можна дітей назвати лохами. Діти не вирішували і платили батьки. Як потрапили в Козятин гості з Тернополя та ще й з таким апетитом? Тому й не дивно, що 26 грудня бізнес-групи на центральній площі не стало. Хоча планували, за їхніми словами, “розважати дітей” до кінця року Півня.

Тож козятинські діти нічого не втратили, а їхні батьки заощадили.

Відео дня

Тільки не все так погано в нашої малечі і школярів. Підняли їм настій артисти на ходулях. Спочатку на сцену будинку культури вийшла Снігуронька. До неї приєднались ведуча програми Ірина і помічники Катерина та Марія. Вони з малятами зіграли світлофора. Зелений, жовтий, червоний — діти знають досконально. Вони разом з ведучими і Снігуркою покликали Діда Мороза.

Події на новорічній сцені

Казковий персонаж закрутив з малечею хоровод, дав дітям незвичний подарунок (“робота пришельця”) і подався до своєї резиденції. За версією, доки подарунок Діда Мороза летів до землі, в нього підсів заряд. Довелось маленьким козятинцям рятувати робота. Спочатку команди “ялинка” та “сніжинка” зіграли в баскетбол і зарядили гуманоїда тільки на 37 відсотків. Виправили становище маленькі волейболісти, які разом зі своїми батьками зарядили інопланетянина на всі сто. Робот подався до своєї країни та діти за ним не жалкують. Такого непотребу та ще й на поганих батарейках і в наших магазинах вистачає.

Та без подарунка місцева малеча не залишилась. Виручили Санту артисти на ходулях. Вони подарували виставу  “Царівна несміяна”. На ходулях — головний персонаж Трубадур. Баба Яга мала молоде обличчя і сучасну спідницю. Змій Горинич — лагідний, милий, за добро добром платить. Царівна почистила йому зуби, він їй ключ віддав, щоб вона від ланцюга звільнилась. Один тільки злий чаклун був поганим. Та Трубадур з ним впорався і Царівну несміяну врятував.

Шкода, що спостерігали за цим дійством невелика кількість дітей. На початок вистави їх було всього 23...

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
21:19 «Маю знов проблеми. Гістологія показала передраковий стан гортані» 18:35 Звітні концерти у Козятинській дитячій музичній школі: поділилися фото виступів photo_camera 16:15 Куди йти навчатися Козятинчанам. Вступ 2024 (партнерський проєкт) 15:30 Жовтий дощ дістався Козятина. Фото-відео play_circle_filled photo_camera Від читача 13:44 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 14:12 Першими робитимуть вулиці з найбільшими ямами: у Козятині стартує сезонний ремонт доріг 13:04 Дефіцит в енергосистемі: на Вінниччині вводять графіки обмеження потужностей для підприємств 12:18 «Не вистачає грошей, щоб покупцям решту давати» 11:33 Латки на Куликівського скоро доведеться латати 10:00 У Безіменному відкриють меморіальну дошку на честь Героя Вадима Янчука 09:09 Збирають підписи аби присвоїти звання Героя України (посмертно) солдату-навіднику Анатолію Федорцю 08:08 «Дикі кабани» вибороли «бронзу» у районному етапі зі спортивного орієнтування photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up