Автобуси, тротуари, дороги та допомога на лікування: з чим козятинчани йдуть до міського голови?

Автобуси, тротуари, дороги та допомога на лікування: з чим козятинчани йдуть до міського голови?

Минулої середи відбувся щотижневий особистий прийом козятинчан у кабінеті міського голови Тетяни Єрмолаєвої. Цього разу найбільше звернень стосувалися галузі житлово-комунального господарства громади.

Зокрема, говорили про налагодження автобусного сполучення між Козятином та Титусівкою.Не оминули на прийомі у міського голови мешканці громаді і давно болюче питання ремонту доріг та облаштування і благоустрою тротуарів. Серед інших питань, що звучали на прийомі у міського голови – прохання матеріальної допомоги на дороговартісне лікування та оперативні втручання, запит участі міської ради у справі приватизації гаража, прохання багатодітної родини щодо виділення житла. Усі питання, озвучені на прийомі міського голови взяті до уваги, розподілені за відповідальними структурними підрозділами.

— Загалом до міського голови на особистому прийомі за 9 місяців 2021 року зафіксували 245 звернень Майже чверть тисячі особистих запитань, звернень та заяв за 9 місяців поточного року – такий результат щотижневих прийомів громадян міським головою. Для порівняння: за 12 місяців 2019 року на особистому прийомі міського голови минулої каденції було опрацьовано вдвічі менше – 116 звернень. Ковідного ж 2020-го – лише 47 заяв…,— йдеться на сторінці міської ТГ

Нагадаємо, Козятинський міський голова проводить особистий прийом громадян щотижня по середам з 9 до 12 години на першому поверсі адміністративного приміщення міської ради.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up